TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation

Vi älskar hur den ger hyn en jämn och strålande lyster. Att den dessutom har åldersförebyggande fördelar gör den bara ännu bättre! Stärkande E-vitaminer, en kraftfull blandning av peptider och en återfuktande formula berikad med välgörande jojoba får hyn att se fastare, yngre och friskare ut.


Till produkten>

Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15

Alla älskar makeup som är enkel och ger snabbt resultat. Med Mary Kay® CC Cream Sunscreen blir hyn jämn utan ansträngning med 8 omedelbara fördelar som ger ett naturligt, felfritt resultat. Ett lättare alternativ till foundation i fyra nyanser som täcker in alla hudtoner!

Till produkten>

Mary Kay® Lash Primer

Förstärker effekten av din mascara och får den att sitta som en dröm. Men det är inte allt. Den vårdande formulan Panthenol-Pro Complex™ stärker, vårdar och återfuktar dessutom ögonfransarna.


Till produkten>

Mary Kay® Lash Love® Lengthening Mascara

Starka, definierade ögonfransar med fyrdubblad volym är bara början. Denna fantastiska mascara innehåller dessutom E-vitamin som ger näring till dina ögonfransar vid varje applicering.

Till produkten>

Mary Kay® True Dimensions® Lipstick

Exklusivt krämiga Mary Kay® True Dimensions® Lipstick är enkelt och skönt att applicera. De åldersförebyggande ingredienserna bidrar till att minimera intrycket av fina linjer och den innovativa formulan framhäver läpparnas djup och konturer och får dem att kännas lena och se fylliga ut.


Till produkten>

Mary Kay® NouriShine Plus® Lip Gloss

Skämmer bort dina läppar med fantastisk glans och välgörande effekter från noga utvalda växtextrakt. Med ett vårdande, återfuktande läppglans kan du njuta av helt oemotståndliga läppar – som dessutom mår bra!

Till produkten>

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!