10-049813

Botanical Effects® Freshen Comb/Oily

147ml

Njut av ett härligt uppfriskande ansiktsvatten som avlägsnar överflödiga oljor och ger en ljuvligt ren och fräsch känsla när som helst under dagen. Produkten är berikad med särskilt utvalda välgörande botaniska extrakt som gör underverk för din hudtyp!

• Enkel och effektiv att använda
• Avlägsnar överflödiga oljor
• Torkar inte ut huden
• Minskar synligheten hos porerna
• Perfekt för känslig hy

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Den perfekta hudvårdsrutinen är anpassad efter just dina behov. Mary Kay® Botanical Effects® är varsam mot huden och passar perfekt för dig som vill ha en mild och effektiv hudvårdsrutin. Produkterna i serien är fyllda med botaniska extrakt som ger din hy den välmående utstrålning du vill ha – samtidigt som de är underbart enkla att använda!

Den ljuvliga produktformulan i Mary Kay® Botanical Effects® innehåller bland annat Silymarin (Mariatistel) och Luo Han Guo (munkfrukt), två kraftfulla antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skadlig miljöpåverkan och ger den ett friskt och fräscht utseende.

Mary Kay® Bontaical Effects® för kombinerad/fet hy innehåller även kanukaextrakt som är känt för sina rengörande egenskaper och extrakt från guavafrukten som är rik på salicylsyra vilket har en exfolierande effekt. Tillsammans gör dessa egenskaper att huden både känns och ser fräsch ut!

När du använder Botanical Effects® Freshen tillsammans med de övriga produkterna i serien får du ren, fräsch och härligt återfuktad hy.


Appliceringstips

Spraya Botanical Effects® Freshen på en bomullsrondell och använd för att ta bort orenheter i ansiktet.

Upprepa efter behov under dagen.