10-050137

Botanical Effects® Mask Normal/Dry

113g

Ge din hy nytt liv och ny lyster med en underbart återfuktande och djuprengörande ansiktsmask. Produkten är berikad med särskilt utvalda välgörande växtextrakt som gör underverk för din hudtyp!

• Enkel och effektiv att använda
• Rengör på djupet
• Exfolierar varsamt
• Fyller på hudens fuktdepåer
• Perfekt för känslig hy

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Den perfekta hudvårdsrutinen är anpassad efter just dina behov. Mary Kay® Botanical Effects® är varsam mot huden och passar perfekt för dig som vill ha en mild och effektiv hudvårdsrutin. Produkterna i serien är fulla av härliga fördelar från växtriket, som ger din hy den välmående utstrålning och uppfriskning du vill ha – samtidigt som de är underbart enkla att använda!

Den ljuvliga produktformulan i Mary Kay® Botanical Effects® innehåller bland annat Mariatistel och Luo Han Guo, även kallad munkfrukt, två kraftfulla antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skadlig miljöpåverkan och ger den ett friskt och fräscht utseende.

Mary Kay® Bontaical Effects® för normal/torr hy innehåller även linoljeextrakt som är en rik källa till omega3-syror och kelp (en form av alger) som är rikt på vitaminer, mineraler och fettsyror. Tillsammans ger dessa huden en välbehövlig dos av fukt och fräschör.

När du använder Botanical Effects® Mask tillsammans med de övriga produkterna i serien får du ren, fräsch och härligt återfuktad hy.


Appliceringstips

Applicera Botanical Effects® Mask i hela ansiktet efter rengöring. Låt verka några minuter och skölj av. Följ upp med Botanical Effects® Hydrate. Använd masken 2-3 gånger i veckan.