Din guide till beauty-redskap

Den här snabba guiden hjälper dig att para ihop våra borstar med specifika produkter så att du enkelt kan skapa din drömlook.

En perfekt bas i din borst-garderob

Mary Kay® Essential Brush Collection är en idealisk samling borstar som gör det enkelt för dig att skapa en mängd olika looker. Dessutom kommer de i en trendig borstväska.

All-Over Powder Brush

Använd den här borsten för applicering av foundation och skapa jämn look över hela ansiktet. Borsten är skapad för att ta upp och jämnt fördela pressat och löst puder samt bronsingpuder.

Se borstsetet

Cheek Brush

Förstärk, skulptera och highlighta kindbenen med den här mångsysslaren. Applicera ditt favoritrouge med borstens vinklade sida, använd kortsidan för highlighters och den långa, avsmalnade sidan för att skapa konturer.

Se borstsetet

All-Over Eye Shadow Brush

Tona ut skarpa kanter och highlighta ögonbrynsbenet. Borstens avsmalnande och flexibla strån passar ögonlockets konturer perfekt.

Se borstsetet

Eye Crease Brush

Intensifiera nyanser i globlinjen och addera dimension med den vinklade tippen. Flexibla strån gör det enkelt att antingen svepa eller badda ögonskugga innan du tonar ut den.

Se borstsetet

Eye Smudger Brush

Skapa en sotig look eller effekter med highlighter i ögonvrån. Använd med ögonskugga eller eyeliner längs övre och nedre fransraden. Borsten kan också användas för en precis applicering av läppstift.

Se borstsetet

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!