Introducing Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagi

Color is the tool I need to express myself. I have some interesting innovative ideas for moving color forward with Mary Kay. I have a unique point of view of what is going on in Asia. So I’m happy to be part of the Mary Kay Global Makeup Artist Team.

– Keiko Takagi, New York, N.Y.

I hemlandet Japan utvecklade Keiko en djup kärlek till färger, material och naturens oändliga variation. Som barn studerade hon balett och blev bakgrundsdansare åt populära artister i Japan. Hennes passion för kosmetik blomstrade i takt med att hon experimenterade med makeup bakom scenen. Sedan dess har designers, fotografer och kändisklienter runtom i världen kommit att förlita sig på hennes expertkunskaper och kreativitet när det gäller kosmetik. Keiko är övertygad om att vacker makeup börjar med frisk och sund hy. En filosofi som gör henne till ett perfekt inslag i Mary Kay Global Makeup Artist Team.

Signature Look

Keiko Takagi's Signature Look

Även om hon har hundratals produkter och tillbehör att välja bland kommer Keiko alltid tillbaka till den smokey eye look som blivit hennes signature look. Orsaken till att hon älskar den så mycket är att den passar alla kvinnor och så gott som alla tillfällen. Den är enkel att förvandla från intensiv och kaxig till mjuk och sofistikerad med bara några få knep och produkter.

1

Applicera Mary Kay® Eyeliner Black längs övre och undre ögonfransraden.

2

Applicera Mary Kay® Mineral Eye Color Tender Taupe på ögonlocket och upp till globlinjen. Tona ut eyeliner längs ögonfransraden och tona samman med ögonskuggan. För ytterligare dramatik, applicera Mary Kay® Mineral Eye Color Midnight Star på ögonlocket. Applicera Mary Kay® Mineral Eye Color Crystalline i inre ögonvrån.

3

Applicera Mary Kay® Ultimate® Mascara Black.

4

Framhäv ansiktets konturer med Mary Kay® Mineral Cheek Color Coral Sunrise och skapa en highlighting-effekt på kinderna med Mary Kay® Highlighting Powder.

5

Applicera Mary Kay® True Dimensions™ Lipstick Natural Beauté.

How-to videos

Red Lips

Det är enkelt att skapa klassiskt röda läppar med bara några få produkter. Keiko visar hur du gör för att använda Mary Kay® Lip Liner Clear och kvinnligt rött läppstift i en perfekt look.

Makeup Artist Looks

Keiko’s Global Makeup Artist Looks

The Bridal Look for Daytime

Keikos look tillämpar den perfekta paletten för ett eftermiddagsbröllop. Den skapar en mjuk glöd som framhävs i solskenet. Hon använder ögonskuggor i skimrande nyanser för att ljusa upp ögonen och ljuvligt rosa nyanser på kinder och läppar. 

The Bridal Look for Evening

Elegans och sofistikerad skönhet passar perfekt för ett kvällsbröllop. Keiko har kombinerat plommonlila och krämfärgade nyanser för att skapa lätt dramatik medan bäriga nyanser skänker skönhet åt läppar och kinder. Denna perfekt balanserade kvällslook passar perfekt i alltifrån dunkelt stearinljussken till glimrande upplysta festlokaler.

The Luminous Look

Denna enkla look tillämpar produkter och appliceringstips som förstärker dina naturliga drag. Keiko kombinerar skimrande, neutrala ögonskuggor i en uppljusande effekt som framhäver dina ögon. För ytterligare fulländning adderar hon värme och lyster med Mary Kay® Mineral Bronzing Powder och Mary Kay® Mineral Highlighting Powder.

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!