10-047962

NouriShine Plus® Lip Gloss Sun Blossom

4,5ml

Skäm bort dina läppar med fantastisk glans och de välgörande effekterna från noga utvalda växtextrakt. Med ett vårdande, återfuktande läppglans kan du njuta av helt oemotståndliga läppar – som dessutom mår bra!

• Vårdande, botaniska ingredienser
• Härligt återfuktande egenskaper
• Intensiva, hållbara färger
• Välj mellan matt eller skimrande glans
• Passar perfekt i din Mary Kay® Compact


Observera att nyanserna på skärmen kan skilja sig något från verkligheten.

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Så fort du applicerar Mary Kary® Nourishine Plus® Lip Gloss känner du att det inte är något vanligt läppglans. Samtidigt som dina läppar framhävs av en strålande lyster får du en omedelbar fuktkick som skänker en härligt len och omvårdad känsla. Den klibbfria formulan innehåller en näringsrik blandning av vitaminer och mineraler från växtriket som lenar, skyddar och vårdar dina läppar. Och som om det inte vore nog är det fjäderlätta läppglanset enkelt att applicera, ger ett hållbart resultat och perfekt täckning utan att kladda.

Mary Kay® Nourishine Plus® Lip Gloss innehåller extrakt från granatäpple som bidrar till att förbättra fuktbalansen och stärka hudbarriären, vilket är speciellt viktigt hos den tunna huden på läpparna som annars lätt blir torr och narig. C- och E-vitamin skyddar mot tidiga ålderstecken som kan uppstå till följd av antioxidanter och annan miljöpåverkan. Produktformulan innehåller även extrakt från aloeplantan som lugnar och lenar huden.

När du använder Mary Kay® Nourishine Plus® Lip Gloss tillsammans med Mary Kay® Lip Liner och Mary Kay® Creme Lipstick får du maximalt resultat och hållbarhet.

Produkten är parfymfri, kliniskt testad för hudirritation och alleriger och passar även för känslig hy.


Appliceringstips

Applicera i ett jämnt lager på läpparna.