10-031563

Satin Lips® Lip Balm

8g

Vårdande, fuktgivande balsam som skyddar mot yttre påverkan och hjälper till att förebygga och reducera ålderstecken. För silkeslena, härligt återfuktade läppar varje dag i alla väder!

• Återfuktar i minst 6 timmar
• Förebygger och reducerar ålderstecken
• Oparfymerat

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Läpparnas yttre skyddslager är mycket tunt och tunnas ut ännu mer med åren. Eftersom läpparna inte har några talgkörtlar blir de lättare torra och nariga och riskerar att åldras fortare än andra områden på huden.

Den härligt vårdande formulan i Satin Lips® Lip Balm är berikad med A- och E-vitamin och Ceramid 2 som skyddar mot ålderstecken och förebygger/avhjälper torra och fnasiga läppar. Vid varje applicering sveps dina läppar in i en vårdande slöja som håller dem ljuvligt lena och återfuktade i minst 6 timmar!

Satin Lips® Lip Balm ingår i effektiva och vårdande Satin Lips® Set som även inkluderar Satin Lips® Lip Mask. Masken avlägsnar varsamt döda hudceller för att ge nytt liv åt läpparna och förbereda dem för det ljuvligt återfuktande läppbalsamet. När du använder Satin Lips® Lip Balm tillsammans med Satin Lips® Lip Mask får du maximalt resultat och hållbarhet.

Produkten är oparfymerad, kliniskt testad för hudirritation och allergier och passar även för känslig hy.


Appliceringstips

Applicera frikostigt på läpparna och upprepa vid behov.