10-027915

TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar

141 g

Härligt löddrande tvål som varsamt och effektivt avlägsnar orenheter från huden och efterlämnar en mjuk, len och uppfriskad känsla.

• Rengör på djupet
• Exfolierar varsamt
• Friskar upp
• Reducerar intrycket av fina linjer och rynkor

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

TimeWise® 3-in-1 Cleansing Bar har samma funktion som TimeWise® 3-in-1 Cleanser som ingår i TimeWise® Miracle Set® – fyra åldersförebyggande produkter utformade för att maximera varandras fördelar och ge fantastiska resultat, även för känslig hy. Mirakelsetet rengör, exfolierar, friskar upp, återfuktar, lenar, mjukgör, förnyar och skyddar huden samtidigt som det bidrar med ny energi, gör huden synbart fastare och reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor.

TimeWise® 3-in-1 Cleansing Bar rengör på djupet och de skonsamt exfolierande kornen avlägsnar varsamt och effektivt döda hudceller från hudytan. När du använder TimeWise® 3-in-1 Cleansing Bar tillsammans med TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF 30, TimeWise® Night Solution och TimeWise® Age-Fighting Moisturizer blir din hy både fastare och lenare samtidigt som den får en fräsch lyster och de synliga ålderstecknen minskar.

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Produkten passar även för känslig hy, är parfymfri, icke portilltäppande samt dermatologiskt testad.


Appliceringstips

Fukta ansiktet och halsen med vatten och arbeta upp ett härligt lödder med TimeWise® 3-in-1 Cleansing Bar. Applicera i ansiktet och på halsen men undvik det känsliga området kring ögonen. Skölj av eller avlägsna med en varm, blöt handduk. Använd produkten både morgon och kväll.