10-057379

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

18g

Var rädd om den tunna huden runt ögonen med en härligt mjukgörande kräm som minimerar ålderstecken och gör huden ljuvligt slät och len!

• Gör huden mjukare och slätare
• Gynnar hudens egen fuktbalans
• Stärker hudens elasticitet
• Ger en jämnare hudton
• Minimerar intrycket av fina linjer och rynkor

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Huden runt ögonen är tunnare och ömtåligare än någon annanstans i ansiktet och fuktförlusten som ofta uppkommer med åren gör att huden blir torr och spröd och förlorar sin elasticitet. TimeWise® Age-Fighting Eye Cream hjälper huden att behålla fukten samtidigt som den stärker kollagenproduktionen så att huden blir mer elastisk. I formulan ingår även välgörande sheasmör som gör huden härligt mjuk och len. Dessutom hjälper den fantastiska multiverkande formulan till att ljusa upp de skuggiga partierna under ögonen, vilket ger ett piggare utseende!

När du använder TimeWise® Age-Fighting Eye Cream som en del av din dagliga hudvårdsrutin kan du njuta av ljuvligt len och slät hy runt ögonen.

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Kollagenförstärkande peptider bidrar till att öka hudens elasticitet. Produkten passar även för känslig hy, är testad av ögonspecialister och kan även användas av dig som bär linser.


Appliceringstips

Applicera varsamt runt ögat med pekfingertoppen, med små, lätta rörelser.