10-057377

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer

10ml

Ta hjälp av ett kraftfullt serum som riktar in sig på de olika orsakerna till att mörka ringar och svullnader runt ögonen uppstår – för ett verkligt effektivt resultat!

• Motverkar mörka ringar och svullnader under ögonen
• Snabbt och effektivt resultat
• Härligt svalkande känsla

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Mörka ringar och svullnader runt ögonen kan uppstå till följd av yttre faktorer såsom exponering för UV-strålar och olika miljöföroreningar, men det kan också bero på åldrande eller ett överskott av melanin. Eftersom orsakerna är många kan det vara svårt att hitta en effektiv behandling. Det är det som gör TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer så fantastisk! Det kraftfulla serumet innehåller naturliga ingredienser såsom citrusskal, gurka och örtextrakt och är särskilt utformat för att rikta in sig på de olika orsakerna till att mörka ringar och svullnader runt ögonen uppstår.

När du använder TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer som en del av din dagliga hudvårdsrutin hjälper produkten dig att effektiv komma tillrätta med mörka ringar och svullnader runt ögonen.

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Kollagenförstärkande peptider bidrar till att öka hudens elasticitet. Produkten passar även för känslig hy, är parfymfri, icke portilltäppande samt dermatologiskt testad.


Appliceringstips

• Använd TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer morgon och kväll, innan du applicerar övriga ögonprodukter.
• Vinkla flaskan för att låta serumet rinna ner i rollern.
• Placera rollern under inre ögonvrån och för den fram och tillbaka under ögat en gång.
• Använd ringfingret för att varsamt applicera serumet med lätta, korta rörelser.