Go for the Glow!

Skapa oväntade kombinationer med färgstarka produkter som skvallrar om vårens och sommarens pånyttfödelse. Skäm bort dig själv med varma toner från den tidiga gryningens solsken eller svala nyanser med inspiration från skymningsljuset. I The Look hittar du de senaste trenderna.


Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette

Använd i lager och mixa som du vill. Dessa fjäderlätta skuggor appliceras enkelt utan att skapa veck. Bär dem en och en eller kombinera flera nyanser för en läcker ombré-effekt.

Limited Edition Mary Kay® Glossy Lip Oil

Den nya innovativa läppoljan är behaglig att applicera och förser läpparna med en formula som inte kladdar och som ger en lysande glans.

Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer

Dessa livfulla och tåliga nagellack är enkla att applicera och ger ett fläckfritt resultat. De spännande nyanserna kan mixas och matchas för att skapa olika moderna looker.

Looker från makeupartisterna

Serious Moonlight

Tips: applicera ögonskugga i en linje alldeles ovanför globlinjen. Det får dina ögon att se större ut. Tonerna från Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Glistening Horizon ger hypnotiserande ögon.

Skapa looken: se videon längre ner på sidan!

Dawn ´til Dusk

Tips: en stark ögonmakeup matchas perfekt med en strålande hy. Undvik puder och låt din naturliga skönhet lysa igenom. Kombinera nyanserna från Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Glistening Horizon och Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Sunlight för en förförisk look.

Sunrise to Sunset

Tips: en hint av korall på kinderna värmer upp hyn och hjälper till att balansera en intensiv ögonmakeup. Skapa en look som är både intensiv och diskret med skuggor från Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Sunlight.

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!