TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF30

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF30

En återfuktande ansiktskräm som hjälper till att förebygga synliga ålderstecken. Den stimulerar hyns naturliga, ungdomliga lyster, minskar intrycket av fina linjer och rynkor och återfuktar i 12 timmar. Innehåller UVA-/UVB-skydd.

• Är lystergivande och hjälper till att jämna ut hudtonen
• Minskar intrycket av fina linjer och rynkor
• Stimulerar hyns naturliga, ungdomliga lyster
• Innehåller vårt unika Age Minimize 3D™ Complex

Fler fördelar

Förutom att fungera som en antioxidant* och hjälpa till att neutralisera fria radikaler som alla TimeWise® Miracle Set 3D™-produkter gör, ger den också ett UVA-/UVB-skydd. Krämen hjälper hyn att se yngre ut och gör den mjuk och len. Använd tillsammans med TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream för återfuktning i 24 timmar.

Produkten ingår i TimeWise® Miracle Set 3D™ Fyra produkter som är speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och hjälper till att förhindra faktorer som får din hy att se äldre ut i förtid. TimeWise® Miracle Set 3D™ Defends (skyddar), Delays (fördröjer) och Delivers (levererar) med hjälp av vårt unika Age Minimize 3D™ Complex så att din hy ser yngre ut längre. När du använder TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 tillsammans med övriga produkter minskas uppkomsten av synliga ålderstecken.

Age Minimize 3D™ Complex består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken. Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy. Innehåller även nopal kaktus-extrakt som hjälper hyn att bevara sin naturliga fuktbarriär*

Produkten är dermatologisk testad samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och passar även för känslig hy.

Finns för normal/torr hy och kombinerad/fet hy
Finns även utan SPF:

* Baserat på in vitro-tester av huvudingredienser
**Resultatet baseras på en 12 veckors lång oberoende klinisk studie där 62 kvinnor använde TimeWise® Miracle Set 3D™ två gånger om dagen.


Appliceringstips

Applicera TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 dagtid på ansikte och hals efter rengöring.