Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

15 ml

Framhäv din vackraste hy med kraftfulla boosters från Mary Kay Clinical Solutions® som kompletterar din hudvårdsrutin. Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer är en dermatologiskt inspirerad, högkoncentrerad boost för huden. Vetenskapligt beprövade ingredienser motverkar fina linjer och rynkor.

• Vetenskapligt beprövade ingredienser som stärker huden och motverkar fina linjer och rynkor.
• En dermatologiskt inspirerad, högkoncentrerad boost för huden.
• Ger huden en boost med kraftfulla ingredienser som C-vitamin och resveratrol

Fler fördelar

Med tiden tappar vår hud förmågan att producera de viktiga proteinerna kollagen och elastin på grund av naturligt åldrande, solexponering och miljöfaktorer. Dessa faktorer i kombination med repetitiva ansiktsrörelser leder oundvikligen till fina linjer och rynkor. Hur motverkar vi detta? Vårda din hud genom att tillföra viktiga ingredienser i takt med att den åldras med en boost av C-vitamin, resveratrol och acetylhexapeptid-8.

C-vitamin: Främjar hudens naturliga produktion av kollagen och elastin, vilket bidrar till att motverka fina linjer och rynkor. C-vitamin verkar som en stark antioxidant och skyddar huden mot de skadliga effekterna från fria radikaler som kan uppstå till följd av UV-strålning och luftföroreningar, som kan leda till för tidigt åldrande och uppkomst av fina linjer och rynkor. Kliniska studier har visat att C-vitamin förbättrar utseendet på fina linjer och rynkor på solskadad hud.

Resveratrol: Främjar hudens naturliga produktion av kollagen och elastin och hjälper huden att förebygga nedbrytning av kollagen. Det hjälper också till att skydda* mot solskador, som kan leda till för tidigt åldrande och uppkomst av fina linjer och rynkor.

Acetylhexapeptid-8: En peptid som bidrar till att minska de signaler som med tiden leder till fina linjer och rynkor.

*Resultat baserat på in vitro-tester


Appliceringstips

• Efter rengöring och ansiktsvatten, använd 6–8 droppar (mängden kan variera beroende på personliga preferenser) i handen. Applicera sedan produkten jämnt över ansiktet.
• Använd upp till två gånger om dagen. En lätt stickande känsla kan uppstå.
• Kan användas med Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator.
• Kan användas med Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 efter retiniseringsprocessen.