TimeWise® Vitamin C Activating Squares®

TimeWise® Vitamin C Activating Squares®

0,03 g x 12 st

En nyhet på beauty-marknaden som tillhandahåller rent C-vitamin till din hy i en liten upplösningsbar kvadrat. På bara två veckor* ser hyn ut att få mer lyster, hudtonen ser jämnare ut och det synliga intrycket av fina linjer och rynkor reduceras.

– När kvadraten löses upp i din handflata blir den till rent C-vitamin – en åldersbekämpande kraft.
– När produkten kombineras med ett serum** från Mary Kay® laddas serumet upp med en välgörande boost.

Fler fördelar

TimeWise® Vitamin C Activating Squares® är ett genombrott som kan förvandla ditt serum till en superkraft. Den revolutionerande hudvårdsprodukten levererar rent C-vitamin till din hy i små upplösbara kvadrater. Kvadraterna är så små att de får plats på din fingerspets, men ändå så kraftfulla. Aktivera en kvadrat i din handflata och lös upp den till rent C-vitamin – det kallar vi genialiskt.
Rent C-vitamin degraderar när det kommer i kontakt med luft, ljus eller vatten. Nu är det problemet löst med ett teknologiskt genombrott som håller C-vitaminet stabilt tills att du frisätter dess kraft vid varje enskild användning.
Precis som vitaminer är viktiga för vår hälsa, är C-vitamin viktigt för att hjälpa hyn att bekämpa ålderstecken. Eftersom att kroppen inte kan producera C-vitamin av sig själv eller lagra det över tid behöver det fyllas på regelbundet. Den här kraftfulla vitaminen är känd för att hjälpa hyn att få mer lyster, ge intrycket av en jämnare hudton och dessutom spelar den en viktig roll när det kommer till att stötta upp det naturliga kollagenet och elastinet som hjälper till att minska det synliga intrycket av fina linjer och rynkor. C-vitamin är även en antioxidant som skyddar mot de skadliga effekterna av fria radikaler.

Dermatologiskt testad och kliniskt testad mot hudirritationer och allergier.

* Resultaten är baserade på en fyra veckor lång oberoende klinisk studie i vilken 29 kvinnor använde TimeWise® Vitamin C Activating Squares® tillsammans med en neutral bas tre gånger i veckan.
** När du aktiverar TimeWise® Vitamin C Activating Squares®, blanda då inte med produkter som innehåller SPF eller som är avsedda för aknebenägen hy.


Appliceringstips

- Använd på kvällstid efter att du tvättat ansiktet med din favoritrengöring från Mary Kay®.
- Öppna förpackningen.
- Placera kvadraten i handflatan och täck över den med några droppar vatten, blanda tills kvadraten löses upp.
- Addera sedan en normal dos av ditt serum** från Mary Kay® och blanda för att aktivera.
- Applicera och låt torka helt innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.
- Upprepa tre gånger i veckan.