TimeWise® Miracle Set 3D™ Defends, Delays & Delivers

TimeWise® Miracle Set 3D™ defends, delays and delivers för en hy som ser yngre ut. Den innovativa hudvårdsserien är det senaste genombrottet inom vetenskaplig hudvård och finns bara hos Mary Kay.

A 3-Dimensional Skin Care Solution

När det gäller hudvård är det lika viktigt att förhindra som att reparera synliga ålderstecken. Vår innovativa hudvårdsserie TimeWise® Miracle Set 3D™ som innehåller det unika Age Minimiz 3D™ Complex, är en banbrytande, tredimensionell approach som defends (skyddar), delays (fördröjer) och delivers (levererar) så att hyn ser yngre ut längre.

Defends

Skyddar hyn mot fria radikaler med hjälp av trippelverkande antioxidanter.

Delays

Fördröjer synliga tecken på åldrande med Age Minimize 3D™ Complex och UVA- och UVB-skydd.

Delivers

Ger synliga förbättringar och en hy som ser yngre ut på bara fyra veckor*

*Resultatet baseras på en 12 veckors lång oberoende klinisk studie där 62 kvinnor TimeWise® Miracle Set 3D™ två gånger om dagen

Powerhouse Ingredients, Powerful Results

Vårt unika Age Minimize 3D™ Complex finns i varje TimeWise® Miracle Set 3D™-produkt. Med hjälp av tre kraftfulla ingredienser återfår din hy sin ungdomliga utstrålning.

    Inkapslad Resveratrol
  • Tillför trippelverkande antioxidanter och bidar till en jämnare hudton samt främjar hyns naturliga kollagen.
  • Vitamin B3
  • Är en välkänd superkraft som fungerar som en antioxidant och ger hyn lyster.
  • En åldersförebyggande peptid
  • Främjar hudens naturliga kollagen och elastin för en mer ungdomlig och elastisk hy.

Miracles Can Happen

Vi brukar säga att resultaten talar för sig själva, men lyssna inte bara på oss, utan läs också vad kvinnor som använt TimeWise® Miracle Set 3D™ berättar och se vilken skillnad den här hudvårdsserien kan göra på bara 12 veckor **

”Hudvårdsserien var enkel att använda och bara efter några gånger, såg jag resultat!"

– Andrea R. Brandon, Fla.

”Jag älskar alla fyra produkterna. De har gjort min hy väldigt mjuk och den ser yngre ut. De har en lystergivande effekt på mina linjer och rynkor, vilket gör att de inte syns lika tydligt. De fungerar bättre än några andra produkter jag har använt tidigare.”

– Christy M., Milwaukee, Wis.

”Hudvårdssetet får min hy att se yngre ut och kännas väldigt mjuk.”

– Sylwia C., Milwaukee Wis.

Choose Your Set

TimeWise® Miracle Set 3D™ finns i två formula, så att du kan välja den som passar din hudtyp och dina behov.

Mary Kay (hjärta) vetenskap

Din hys behov ändras över tid. Det är just därför vi aldrig kompromissar med våra produkters kvalitet och säkerhet. Vi utför vetenskapliga tester och omtester för att säkerställa att våra produkter och vetenskapen bakom dem håller vad de lovar när det kommer till att motverka synligt åldrande av hyn. Det inkluderar UV-strålar, luftföroreningar, stress, livsstilsfaktorer och blått ljus.
Varje gång du tittar på din mobiltelefon eller sitter framför din laptop kan blått ljus främja fria radikaler och leda till att din hy åldras i förtid. Mary Kays Research and Development Team har gjort tester som visar att vår TimeWise® Age Minimize 3D Complex minskar de skadliga effekterna av blått ljus på hyn.
Eftersom vi alltid vill ligga i framkant när det kommer till forskning och utveckling har vi även samarbetat med Dr. Liang Liu och Colombia University. Tillsammans gjorde vi en studie som fokuserade på TimeWise® Age Minimize 3D Complex och hur den hjälper till att minska de negativa effekterna på hyn i samband med luftföroreningar. Resultatet presenterades på International Investigative Dermatology Symposium i maj 2018. I december samma år startade Mary Kay en ny studie tillsammans med den världsberömde miljöforskaren Dr Max Costa från New York University. Dr. Costa studerar effekterna av föroreningar från icke-stadsområden och dess påverkan på hyn.