10-031555

Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel

50ml

Ge din hy en ljuvlig känsla av lugn och välbefinnande som varar i upp till 10 timmar! Låt dig förtrollas av en härligt svalkande och återfuktande kräm som snabbt går in i huden och gör den underbart mjuk och silkeslen!

• Intensiv återfuktning för kombinerad/fet hy
• Återfuktad känsla i upp till 10 timmar
• Återställer hudens fuktbalans
• Svalkar och mjukgör
• Gör hyn härligt silkeslen

Fler fördelar

Faktorer som temperatur, luftfuktighet, ålder och hormoner kan störa hudens fuktbalans. Alla hudtyper behöver fukttillskott för att huden ska hålla sig mjuk och len och bevara ett ungdomligt utseende. Fett och fukt är två helt olika saker och fet hy kan vara lika uttorkad som torr hy.

Oil-Free Hydrating Gel återställer hudens fuktbalans och ger ett välkommet tillskott av E-vitaminer. Den lätta, oljefria formulan innehåller även extrakt från grönt te som har en lugnande och lenande inverkan på huden och är rik på anitoxidanter, vilket skyddar huden mot tidiga ålderstecken orsakade av fria radikaler.

När du använder Oil-Free Hydrating Gel som ett komplement till din dagliga hudvårdsrutin känns din hy härligt svalkad och återfuktad – hela dagen! Produkten passar även för känslig hy, är oparfymerad, icke portilltäppande samt kliniskt testad mot hudirritation och allergier.


Appliceringstips

Applicera vid behov, som komplement till din vanliga fuktkräm.