Möt höstsolen med rosiga läppar och vackra bryn som ramar in ansiktet. Denna naturliga och enkla look ger en känsla av välmående inför den nya säsongen.

FRANSAR: Preppa dina fransar med en Lash Primer och svep därefter på ett till två lager Lash Love® Mascara.

LÄPPAR: Linjera läpparna med Lip Liner Rose och avsluta med läppstift i nyansen Raspberry Ice.

BRYN: Borsta och forma dina bryn med Mary Kay® Eyebrow/Eyeliner Brush. Måla brynen med Precision Brow Liner i nyansen Dark Brunette och applicera därefter Volumizing Brow Tint Dark Brunette för volym.


Boosta din look för en utekväll med vinröda läppar. Matcha ett djupt rött läppstift med vackert glow och markerade bryn för en dramatisk effekt.

KINDER: För en fin contour och rosiga kinder, använd Chromafusion® Blush i nyansen Shy Blush, Highlighter i nyansen Glazed och Contour i nyansen Latte.

BRYN: Borsta och forma dina bryn med Eyebrow/Eyeliner Brush. Definiera, linjera och fyll i med Precision Brow Liner. Applicera därefter Volumizing Brow Tint för volym.

LÄPPAR: Linjera läpparna med Lip Liner Berry och därefter ett lager läppstift i nyansen Berry Famous.

Ring in det nya året med en glammig look som håller från första dansen till långt in på småtimmarna.

EN LOOK SOM SITTER: Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco avslöjar sina bästa produkter för en hållbar nyårslook: Foundation Primer SPF 15, Translucent Loose Powder och Lash Love® Waterproof Mascara. 

ÖGON: Applicera Eye Primer på ögonlocken. Svep Gold Status över hela ögonlocket som bas, Merlot i globlinjen och därefter Onyx vid yttre ögonvrån och på den undre fransraden. Avsluta med Gold status som highlighter vid inre ögonvrån och på ögonbrynsbenet.

LÄPPAR: Svep Midnight Red över hela läpparna och applicera därefter nyansen Red Stiletto endast på mitten av läpparna för en lätt ombré-effekt.

En vacker och sofistikerad nyårslook med lätt sotade ögon och skimmer som glittrar ikapp med fyrverkerierna på himlavalvet.

ÖGON: Applicera Mary Kay® Eye Primer på ögonlocken. Svep Gold Status över hela ögonlocket som bas, Merlot i globlinjen och därefter Onyx vid yttre ögonvrån och på den undre fransraden. Avsluta med Gold status som highlighter vid inre ögonvrån och på ögonbrynsbenet.

KINDER: För en fin contour och rosiga kinder, använd Chromafusion® Blush i nyansen Darling Pink, Highlighter i nyansen Honey Glow och Contour i nyansen Cocoa.

FINISHING TOUCH: Avsluta med att spraya en feminin, elegant och klassisk doft på handleden och bakom örat.