Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free

Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free

85g

Den här härligt vårdande handkrämen omsluter dina händer med fukt och ger den en silkeslen känsla. Den återfuktande formulan gör att huden känns mjuk och föryngrad i upp till ett helt dygn.

- Går snabbt in i huden.
- Återfuktar i upp till 24 timmar – kliniskt bevisat!
- Skyddar hudbarriären och håller huden mjuk även efter handtvätt.
- Doftfri formula som passar känslig hy.
- Skämmer bort huden med närande sheasmör.

Fler fördelar

Huden på händerna är extra utsatt och bli lätt torr och trött, något som kan leda till att rynkor uppstår i förtid. Med Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free håller sig händerna släta, mjuka och återfuktade i upp till 24 timmar! Den krämiga formulan absorberas snabbt och ger händerna en skyddande barriär som omsluter huden med viktig fukt. Förutom närande sheasmör innehåller krämen även aprikos, safflor och solrosolja, ingredienser som är rika på vitamin A, vitamin E och omega-3. Under en konsumentundersökning sade 9 av 10 kvinnor att deras händer kändes mjuka, släta och återfuktade. En kontinuerlig användning underhåller även nagelband och naglar.


Appliceringstips

Smörj in händerna med en liten mängd Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free för omedelbar återfuktning som varar i upp till 24 timmar! Känn hur torra partier försvinner i takt med att den härliga krämen smälter in i huden. Händerna håller sig återfuktade även efter handtvätt.