TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

70g + 29 ml

Med TimeWise® Microdermabrasion Plus Set får du en omedelbar hudförbättring i två steg. Microdermabrasion Refine avlägsnar döda hudceller och förbereder huden för nästa steg, Pore Minimizer, ett serum som reducerar det synliga intrycket av porer. Detta set förbättrar dramatiskt hudens kvalitet och får den att se strålande ut. Efter endast en användning blir fina linjer omedelbart mindre märkbara och porerna synbart mindre. Passar alla hudtyper och hudtoner.

• Intryck av förminskade porer
• Hy som tål att granskas i närbild
• Lugnande effekt på huden
• Reducerar intrycket av fina linjer

Fler fördelar

Din förvandling av huden startar med Microdermabrasion Refine. Det är en mild exfoliering som förhindrar uppkomsten av fina linjer och förbättrar huden omedelbart då den avlägsnar döda hudceller och ansamlingar i porerna. Tilltäppta porer kan leda till att porväggarna utvidgas, vilket får porerna att se större ut. Att avlägsna orenheter i porerna är ett viktigt första steg mot att förbättra hudens utseende. Med exfolierande ingredienser som används av många dermatologer, ger Microdermabrasion Refine välgörande effekter på huden och gör den mjuk. Används två till tre gånger i veckan för en strålande, fin hy.

Då synliga porer påverkar hur slät din hy ser ut, verkar Pore Minimizer på djupet och får porerna att dra ihop sig. Porer som rengjorts från orenheter och döda hudceller med Microdermabrasion Refine blir en perfekt grund för applicering av Pore Minimizer, som ger en omedelbar effekt på porernas utseende. De blir synligt mindre och minskar hudens rodnad samt lugnar ömtålig hy. Med regelbunden användning blir resultatet dessutom ännu bättre över tid. Du kan använda den morgon och kväll för att minska intrycket av förstorade porer och få en synligt mjukare och finare hy.


Appliceringstips

• Applicera en liten mängd TimeWise® Microdermabrasion Refine på fuktig hy. Massera varsamt i 1–2 minuter med fingertopparna. Skölj noggrant med varmt vatten och torka torrt. Använd 2–3 gånger i veckan och låt det gå minst 2 dagar mellan applicering. Använd mer sällan på känslig hy.
• Applicera TimeWise® Microdermabrasion Pore Minimizer. Detta serum kan användas varje dag.