En vacker start

Oavsett om du föredrar att göra business online, on-the-go eller på en hudvårdsklass, så har du tillgång till ett stort antal verktyg som hjälper dig att organisera din verksamhet.

Starta din egen business för ett förmånligt pris

Det är mer än bara en väska. Det är en ny start! Det första steget i att bli Fristående Hudvårdskonsult är att köpa ett alldeles eget Starter Kit. Den stilfulla väskan är packad med:

● Produkter att demonstrera med under dina hudvårdsklasser.

● Produktprover att dela med dig av till dina potentiella kunder.

● Broschyrer med säljtips.

*Inklusive moms och frakt.

Online och på resande fot

Det finns en uppsjö av digitala verktyg tillgängliga för att hjälpa dig att få din verksamhet att dra igång och rulla på – där dina kunder befinner sig dessutom! Du får tillgång till din egen personliga webbsida, ett kundregister, MK Intranet som är en webbsida för Fristående Hudvårdskonsulter, appar, e-kataloger och mycket mer.

Print och försäljningsmaterial

Tryckt material som bland annat tidningen Applause® finns tillgängligt för dig. För dina kunder finns tidningen The Look. Dessutom får du tillgång till marknadsföringsmaterial, material till dina hudvårdsklasser och mycket mer!

När du är redo för lite personlig support, lär dig de bästa knepen och låt dig inspireras och motiveras av andra Fristående Hudvårdskonsulter och Fristående Sales Directors på Unit-möten som anordnas av din Fristående Sales Director och på företagssponsrade evenemang.

Johanna Hjorteen

Johanna Hjorteen

Hudvårdskonsult

61145 Nyköping

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: johanna.hjorteen@gmail.com