Love your skin for life with Mary Kay® skin care

Mary Kay har vad du behöver för att börja med en ny hudvårdsrutin, ta en match mot acne (oavsett ålder) eller bekämpa ålderstecken. Dessutom har du en alldeles egen Fristående Hudvårdskonsult som hjälper dig att hitta hudvårdsserien som passar just för dig – både nu och i framtiden, när dina behov ändras.


Att utveckla en hudvårdsrutin är en process om är unik för var och en, så använd de här tipsen för att få en fantastisk hy. När du provar våra produkter eller hudvårdsserier, gör alltid det som fungerar bäst för just din hy.

Allt om exfoliering

Lär dig om skillnaden när det gäller metoder, ingredienser och fördelar för våra exfolieringsprodukter. Se vilken som är rätt för dig och säg hej då till livlös hy!

Kemisk peeling
Peel

En perfekt metod för dig med tydliga ålderstecken. Tack vare glykolsyrans förmåga att verka på flera nivåer stimuleras hyns förnyelseprocess. Resultatet blir en jämnare hudton och föryngrad hy. Reducerar intrycket av fina linjer och ger förnyad lyster.

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel

Använd två gånger i veckan.*

Fysisk peeling
Microdermabrasion

Avlägsnar döda hudceller med hjälp av aluminum oxid, en ingrediens som används av dermatologer för att dramatiskt förbättra hyns struktur. Metoden minskar intrycket av fina linjer på tidiga till moderata tecken på åldrande.

TimeWise® Microdermabrasion Refine

Använd två eller tre gånger i veckan.

Fysisk peeling
Scrub

En peeling som passar känslig hy. Exfolierande fruktextrakt hjälper till att rengöra porerna. Den avlägsnar döda hudceller och orenheter och lämnar hyn mjuk och fräsch med en härlig lyster.

Botanical Effects® Invigorating Scrub

Används två till tre gånger i veckan.*

Hudvårdstips på dina villkor

Kändisarna har sina egna experter som de kan ringa när som helst. Det kan du också få! Din Fristående Hudvårdskonsult kan ge dig personliga hudvårdstips och produktrekommendationer när det passar dig.

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult här >

Handla när du vill, hur du vill!

  • Du har kontroll över din beauty-upplevelse
  • Shoppa online, över telefon, via mail eller personligen
  • Få produkterna levererade till ditt hem eller till din arbetsplats

Image of Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask and TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask Image of TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream

*Använd inte TimeWise® Microdermabrasion Plus Set och TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel på samma dag. Låt det gå en eller två dagar emellan. En kombination av dessa två produkter ska inte användas mer än tre gånger per vecka.

Johanna Hjorteen

Johanna Hjorteen

Hudvårdskonsult

61145 Nyköping

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: johanna.hjorteen@gmail.com