Mary Kay is a company with heart

Ett företag med integritet. Ett framgångsrikt företag med gott rykte som sträcker sig mer än ett halvt sekel tillbaka. Klicka på ett någon av länkarna nedan för att läsa mer om vad som gör Mary Kay så speciellt.

Är du redo att sätta igång?

Mary Kay Ash startade sin verksamhet med en dröm om att inspirera kvinnor. Idag är Mary Kay ett toppsäljande hudvårdsmärke med 4 miljarder dollar i årlig, global omsättning på mer än 35 marknader världen över. I över 50 år har Mary Kays fristående karriärmöjlighet hjälpt kvinnor att få möjlighet till en inkomst och skönhet från

Lär dig mer om företaget >

Filosofin inom Mary Kay är enkel: vi kommer att leverera på varje produktlöfte vi gör. Mary Kay spenderar miljontals dollar och bedriver mer än 500 000 tester för att säkerställa att varje produkt uppfyller de högsta kraven.

Läs mer om vår forsking och utveckling >

Du har förmodligen hört om socialt ansvar, vi kallar det “att göra det rätta”. Vi arbetar för att göra världen till en bättre, gladare och vackrare plats för alla. Och det är endast möjligt tack vare av din hjälp!

Upptäck alla sätt som du hjälper oss att ge tillbaka >

Mary Kay Ash sade alltid, “You’re in business for yourself but not by yourself,” och det stämmer fortfarande. Dina kollegor och företaget finns alltid vid din sida för att stötta och uppmuntra dig.

Läs mer om team support >

Innan du bestämmer dig för att starta en fristående verksamhet, prova på att vara värdinna för en hudvårdsklass. Att se en erfaren Fristående Hudvårdskonsult i arbete är ett bra sätt att få en inblick i verksamheten.

Håll i en hudvårdsklass>

>

Johanna Hjorteen

Johanna Hjorteen

Hudvårdskonsult

61145 Nyköping

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: johanna.hjorteen@gmail.com