TimeWise® Pore Minimizer

TimeWise® Pore Minimizer

29 ml

Reducerar påtagligt det synliga intrycket av porer i ansiktet och ger din hy ett slätare, mer ungdomligt utseende. Gör dig redo för en närbild!

• Ger en behaglig känsla och reducerar rodnad i huden
• Ger en synbart slätare hy
• Passar alla hudtyper och hudtoner
• Oljefri

Fler fördelar

Detta snabbt absorberande serum ger ett dagligt skydd som motverkar förstorade porer. Det minskar uppkomsten av porer och ger en omedelbar känsla av klar och fräsch hy. När du ser dig i spegeln kommer du att känna dig bekväm även vid en nära granskning av huden. Åtta av tio kvinnor som använde Pore Minimizer två gånger om dagen i tre veckor kände sig säkrare med sitt utseende även i närbild. Efter att porerna rengjorts från orenheter och döda hudceller, med TimeWise® Microdermabrasion Refine, ger en applicering av Pore Minimizer omedelbar effekt på huden och får porerna att se mindre ut. Vid regelbunden användning blir resultatet ännu bättre över tid.

Detta näringsrika serum lugnar huden och ger en känsla av välbefinnande. Bör användas direkt efter Refine för att minska rodnad och lugna ner den ömtåliga huden. Använd morgon och kväll för att minska intrycket av förstorade porer och få en synligt mjukare och vackrare hy. Om du vill känna dig bekväm med ditt utseende även i närbild är kombinationen av Refine och Pore Minimizer mycket effektfull. Använd Refine två till tre gånger per vecka för att avlägsna orenheter i porerna och förbered för Pore Minimizer som vid applicering omedelbart får porerna att se mindre ut.


Appliceringstips

• Pore Minimizer används med fördel i kombination med Refine. Applicera då en liten mängd av Refine på fuktig hy och massera varsamt 1-2 minuter med fingertopparna. Skölj noggrant med vatten och torka torrt. Används 2-3 gånger i veckan. Använd mer sällan på känslig hy.

• Applicera därefter Pore Minimizer. Detta serum kan användas varje dag.