TimeWise® Miracle Set 3D™ defends, delays and delivers för en hy som ser yngre ut. Den innovativa hudvårdsserien är det senaste genombrottet inom vetenskaplig hudvård och finns bara hos Mary Kay.

A 3-Dimensional Skin Care Solution

När det gäller hudvård är det lika viktigt att förhindra som att reparera synliga ålderstecken. Vår innovativa hudvårdsserie TimeWise® Miracle Set 3D™ som innehåller det unika Age Minimiz 3D™ Complex, är en banbrytande, tredimensionell approach som defends (skyddar), delays (fördröjer) och delivers (levererar) så att hyn ser yngre ut längre.

Defends

Skyddar hyn mot fria radikaler med hjälp av trippelverkande antioxidanter.

Delays

Fördröjer synliga tecken på åldrande med Age Minimize 3D™ Complex och UVA- och UVB-skydd.

Delivers

Ger synliga förbättringar och en hy som ser yngre ut på bara fyra veckor*

*Resultatet baseras på en 12 veckors lång oberoende klinisk studie där 62 kvinnor TimeWise® Miracle Set 3D™ två gånger om dagen

Powerhouse Ingredients, Powerful Results

Vårt unika Age Minimize 3D™ Complex finns i varje TimeWise® Miracle Set 3D™-produkt. Med hjälp av tre kraftfulla ingredienser återfår din hy sin ungdomliga utstrålning.

    Inkapslad Resveratrol
  • Tillför trippelverkande antioxidanter och bidar till en jämnare hudton samt främjar hyns naturliga kollagen.
  • Vitamin B3
  • Är en välkänd superkraft som fungerar som en antioxidant och ger hyn lyster.
  • En åldersförebyggande peptid
  • Främjar hudens naturliga kollagen och elastin för en mer ungdomlig och elastisk hy.

Miracles Can Happen

Vi brukar säga att resultaten talar för sig själva, men lyssna inte bara på oss, utan läs också vad kvinnor som använt TimeWise® Miracle Set 3D™ berättar och se vilken skillnad den här hudvårdsserien kan göra på bara 12 veckor **

”Hudvårdsserien var enkel att använda och bara efter några gånger, såg jag resultat!"

– Andrea R. Brandon, Fla.

”Jag älskar alla fyra produkterna. De har gjort min hy väldigt mjuk och den ser yngre ut. De har en lystergivande effekt på mina linjer och rynkor, vilket gör att de inte syns lika tydligt. De fungerar bättre än några andra produkter jag har använt tidigare.”

– Christy M., Milwaukee, Wis.

”Hudvårdssetet får min hy att se yngre ut och kännas väldigt mjuk.”

– Sylwia C., Milwaukee Wis.

Choose Your Set

TimeWise® Miracle Set 3D™ finns i två formula, så att du kan välja den som passar din hudtyp och dina behov.

The Making of a Miracle

Innan vi utvecklade den banbrytande hudvårdsserien TimeWise® Miracle Set 3D™, genomförde vi över fyra år av forskning. Vi samlade synpunkter från över 5 000 kvinnor om hur de ville att produkten skulle kännas, dofta och absorberas av huden och vilka fördelar de förväntade sig. Efter att ha utvärderat fler än 150 formulas och ingredienser samt kompletterat med kliniska studier, var ett nytt mirakel fött! TimeWise® Miracle Set 3D™ är en ny dimension av hudvård framtagen av experter med hjälp av avancerad forskning.

Advancing the Science of Beauty

Bakom varje innovation i Mary Kay® hudvård står ett avancerat team av experter. De leds av Chief Scientific Officer Dr. Lucy Gildea, Mary Kay Global Research & Development Team utforskar ingredienser, produkter och förpackningar för att kunna leverera det allra bästa inom skönhet till konsumenter världen över.

Titta på den här videon för att få veta mer om den banbrytande forskning som ligger bakom våra produkter.

Lena Åkerblom

Lena Åkerblom

Senior Consultant

23651 HÖLLVIKEN

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: lenaakerblom@telia.com