Ta fram din vackraste hy med fyra olika masker i ett perfekt delbart gåvoset. Oavsett om din hy känns trött, torr eller oljig är du beredd med formulas som fungerar bra en och en – eller för att mixa och matcha till en multimasking. Ta ett set till dig själv och till någon som skulle vilja ha en egen liten spa-stund.

Miss Pore-Fect

Tack vara lerans absorberande egenskaper lämnar den här ansiktsmasken din hy med en känsla av ”pore-fect” och ett fantastiskt matt resultat. Innehåller grön lera, eterisk rosmarinolja och mentol.

Energy Queen

Börja din intensiva dag på bästa sätt med en lermask med uppiggande koffein från grönt te. Innehåller extrakt från japansk grönt té, nypon och sötmandelolja.

Lady Serenity

Unna dig själv en välbehövlig och lyxig stund med en sval, lugnande och krämig ansiktsmask. Innehåller aloe vera-extrakt och pro-vitamin B5 (panthenol)

Dewy Gal

Ge dig själv en frisk och fräsch glow med denna fuktberikande gelmask innan du ger dig iväg! Nu är du redo för både middag på stan och dansgolvet! Innehåller hyaluronsyra, glycerin och vitamin E.

Ansiktsmaskerna kan användas var och en för sig för en komplett behandling eller matchas ihop med varandra för en multimasking. Stoppa ner en av ansiktsmaskerna i din väska för att fräscha till dig efter en resa, eller ge bort som gåva till en vän som behöver ge hyn lite extra omtanke.

Perfekt borste till ansiktsmaskerna!

Applicera maskerna med Mary Kay® Liquid Foundation Brush.

Vilken ansiktsmask behöver du idag?

Klassiska appliceringar med ansiktsmasker.

Rengör med aktivt kol

Rengör porerna på områden där blemmor lätt kan uppstå som T-zonen, bröstkorg eller rygg

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask

Fukta och mjukgör

Ge fukt åt hela ansiktet eller speciellt torra områden. Förvara i kylen för skön svalka åt lite svullen hy.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Lugna, svalka och fräscha upp

Ge fasthet och motverka svullnad på det ömtåliga området under ögonen. Behöver inte tvättas av.

Indulge® Soothing Eye Gel

Lena Eskengren

Lena Eskengren

Senior Sales Director

13562 Tyresö

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: lena.eskengren@gmail.com