TimeWise Repair® Volu-Firm®Day Cream SPF 30

TimeWise Repair® Volu-Firm®Day Cream SPF 30

48g

Njut av fylligare, spänstigare och jämnare hy som känns härligt återfuktad hy och mindre utsatt för irritationer. Dessutom behöver du inte oroa dig för solens skadliga UV-strålar.

• Återskapar hudens fyllighet
• Gör huden mindre utsatt för irritationer
• Återställer en jämn hudton
• Skyddar från UV-strålning
• Återfuktar i hela 12 timmar

Läs mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Fler fördelar

Det finns ett sätt att komma tillrätta med skador som kan leda till förlorad elasticitet och djupa linjer och rynkor. Lösningen heter TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 och är en vårdande och stärkande formula som förebygger och reducerar tydliga ålderstecken.

Solen anses vara en av de största orsakerna till att huden åldras i förtid och ett av de säkraste sätten att skydda sig på är att använda solskyddsfaktor som en del av sin dagliga hudvårdsrutin. TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 ger ett pålitligt skydd mot solens skadliga UV-strålar och är även utformad för att ge huden en lugn och behaglig känsla och skydda mot yttre irritationer.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 är en av fem skönhetsprodukter i den revolutionerande hudvårdsserien TimeWise Repair®, speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och motverka tydliga ålderstecken. Serien bygger på Volu-Firm® Complex, en perfekt sammansättning av tre ingredienser som är så viktiga för hudens återhämtning att formulan ingår i alla produkterna i serien. Formulan innehåller bland annat en tripeptid som ökar produktionen av hyaluronsyra – ett ämne som är rikligt förekommande hos ung hy och som hjälper huden att ta upp och kapsla in fukt. Tack vare detta återfår huden en del av sin ungdomliga spänst och volym.

När du använder TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 tillsammans med övriga produkter i serien minskar du den synliga förekomsten av tydliga linjer och rynkor, lyfter ansiktsdragen på nytt och låter din hy återfå ungdomlig fyllighet och spänst.


Appliceringstips

Applicera TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 på morgonen, efter rengöring och serum.