Rosiga kinder med glow är säsongens trendigaste look!

ÖGON: Applicera Chromafusion® Eye Shadow i nyansen Golden Mauve över hela ögonlocket. Använd därefter Hazelnut i globlinjen för contour och applicera Biscotti i den inre ögonvrån och vid ögonbrynsbenet för en highlighteffekt. Linjera övre fransraden med eyeliner och avsluta med tre lager Lash Love® Mascara på de övre fransarna och två lager på de undre.

BRYN: Fyll i brynen med Mary Kay® Precision Brow Liner och skapa volym och hållbarhet med Mary Kay® Volumizing Brow Tint.

CONTOUR: Applicera Limited Edition Mary Kay® Gel Cream Blush Dewy Peach på kindbenen. Svep contour i nyansen Latte under kindbenen för att skapa djup.

LÄPPAR: Avsluta din look med ett lager läppstift i nyansen Rosewood.


Tips!

För en lyft look, applicera rouge en bit högre upp längs med kindbenet. Blanda uppåt och utåt mot örat och fokusera på den yttre kanten av kindbenet.


Dröm dig bort på fluffiga rosa moln med denna fjäderlätta, rosiga look.

ÖGON: Applicera Chromafusion® Eye Shadow i nyansen Golden Mauve över hela ögonlocket. Använd därefter Chromafusion® Blush Rosy Nude i globlinjen och på den undre fransraden. Applicera Biscotti i den inre ögonvrån och vid ögonbrynsbenet för en highlighteffekt. Linjera övre fransraden med eyeliner och avsluta med tre lager Lash Love Fanorama Mascara på de övre fransarna och två lager på de undre.

BROW: Fyll i brynen med Mary Kay® Precision Brow Liner och skapa volym och hållbarhet med Mary Kay® Volumizing Brow Tint.

BLUSH & CONTOUR:Applicera rouge på kindbenen samt kindernas högsta punkt för en extra rosig look. Svep contour i nyansen Latte under kindbenen för att skapa djup.

LÄPPAR: Avsluta din look med läppstift i nyansen Mauve Moment. Applicera på mitten av läpparna och blanda sedan ut för en mjukare effekt.


Mary Kay Makeupartist Keiko Takagi tipsar!

Före makeup: Två favoriter för en felfri look innan du applicerar din makeup. Mary Kay® Foundation Primer SPF15, Mary Kay® Eye Primer.

Contouring: Använd Mary Kay® Cheek Brush. Knip ihop borstråna vid applicering för en extra rak linje och mer kontroll över borste och nyans.