Custom illumination, universally shades, buildable color

Highlighta din naturliga skönhet med alla nyheter i Mary Kay® Limited Edition Spring/Summer 2019 Collection. Pigmentrika, silkeslena Illuminating Drops tillför en touch av skimmer till alla hudtoner medan Lip Tint ger läppar som tar för sig med trendiga nyanser.

Runway to Real-way

Se vad som inspirerade till säsongens kollektion och lär dig av våra steg-för-steg-tips för att skapa trendiga läppar och en lyster som ser ut att komma inifrån.

Sunlit Skin, Stained Lips

Låt huden skimra

Pigmentrika, Illuminating Drops tillför en vacker dimension till din hudton. Lyft fram kindben, nyckelben, skuldror, axlar, ögonbrynsben och andra områden på kroppen eller skapa ett gyllene djup med silkeslena droppar.

Skapa läppar som tar för sig

Lip Tints i härliga nyanser inspirerade av exotiska blommor. Med en precision likt en penna är det enkelt att bygga upp nyanserna till den intensitet du vill ha. Kan även användas som färgboost till dina favoritläppstift och gloss från Mary Kay.

Kom ihåg makeupväskan!

Med den här chicka makeupväskan i trendig, skimrande rosa till hands blir en touch-up både snabb och enkel. Fråga din Fristående Hudvårdskonsult hur den kan bli din.

Malin Jonsson

Malin Jonsson

Senior Consultant

55447 Jönköping

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: mkmalin@mkassist.com