10-038806

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation Ivory 3

29ml

Fjäderlätt, vitaminberikad foundation som gör din hy underbart jämn och slät och minskar det synliga intrycket av porer, fina linjer, rynkor och ojämnheter i huden. Din hy ser genast både fastare, yngre och friskare ut!

• Reducerar glansighet och överflödiga oljor
• Ger en sammetslen, matt finish
• Hållbart resultat timme efter timme
• Minimerar ålderstecken och ojämnheter

Fler fördelar

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation ger dig tidlös skönhet med hjälp av stärkande E-vitaminer och en kraftfull blandning av peptider. Kombinerad/fet hy blir underbart jämn och slät, utan att se glansig ut, samtidigt som du får ett perfekt komplement till din åldersförebyggande hudvårdsrutin. Den oljefria formulan är smidig och lättapplicerad och speciellt utformad för att motstå luftfuktighet vilket ger ett mycket hållbart resultat.

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Kollagenförstärkande peptider bidrar till att öka hudens elasticitet. Produkten är parfymfri, dermatologiskt testad, passar även för känslig hy och är icke portilltäppande.

När du använder TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation tillsammans med Mary Kay® Liquid Foundation Brush får du en strålande perfekt finish.


Appliceringstips

• Applicera TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation med Mary Kay® Liquid Foundation Brush, en makeupsvamp eller med fingertopparna.
• Använder du borsten så tryck ut lite foundation på handryggen, doppa borsten och applicera jämnt över ansiktet med jämna drag i nedåtgående riktning.
• Borsten är utformad för att åstadkomma ett perfekt resultat även på svåråtkomliga områden som till exempel invid näsan och munnen.