Möt Dr Lucy Gildea

Chief Scientific Officer at Mary Kays Research & Development. I hennes arbete ingår att säkra Mary Kays status som en av de största innovatörerna inom direktförsäljningen och kosmetik. Hon ser till att Mary Kay ligger i framkant när det gäller innovativa produkter och patenter.

Alla Mary Kays hudvårdsprodukter är ett resultat av innovativ teknologi kombinerad med bevisat effektiva ingredienser. Därför kan du lita på att produkterna du använder ger de resultat du vill ha. Men vilka är ingredienserna? Här är en användbar ordlista på ingredienserna i några av våra favoritprodukter. För att tillverka produkter som tilltalar kvinnor så spelar det stor roll vilka ingredienser de innehåller.

Vårt team är fast beslutna att hitta ingredienser som är effektiva för att motverka ålderstecken, acne och allt däremellan. Med hjälp av de senaste forskningsmetoderna letar våra forskare efter ny teknik och nya ingredienser. Varje innovation testas sedan otaliga gånger för att vi ska kunna leverera ett fullgott resultat. De här nyckelingredienserna gör vår hudvård effektiv. Vi vill att kvinnor ska känna att de kan lita på forskningen som handlar om deras hy och älska resultatet de levererar.

–Dr. Lucy Gildea, Mary Kay Chief Scientific Officer

AKTIVT KOL
Kraftfull ingrediens som drar ut orenheter ur porerna och får hyn att se klar och ren ut.

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask >

BOTANISKA EXTRAKT
Extrakt från växter, blommor och frukter som är rika på välgörande vitaminer, mineraler och antioxidanter. Produkterna i hudvårdsserien Botanical Effects®

Botanical Effects® Set>

GLYKOLSYRA (AHA-SYRA)
Avlägsnar effektivt döda hudceller från översta hudlagret och stimulerar hyns förnyelseprocess. Resultatet är en jämnare och spänstigare hy.

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel>

HYALURONSYRA
Finns naturligt i hyn men mängden minskar i takt med att vi åldras. Ingrediensen binder fukt och får hyn att se spänstigare och fylligare ut.

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler>

PEPTIDER
Hjälper hyn att producera kollagen och får den att se fastare, spänstigare och mer ungdomlig ut.

TimeWise® Miracle Set 3D™>
TimeWise Repair® Volu-Firm® Set>

VÄXTSTAMCELLER
Stamceller från växtriket hjälper till med att skydda hyns struktur och får den att se fastare ut.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set>

RETINOL
Åldersförebyggande superhjälte som stimulerar hyns cellförnyelse. Ingrediensen stöttar upp det naturliga kollagenet och elastinet samt minskar det synliga intrycket av fina linjer och rynkor.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol>
TimeWise Repair® Volu-Fill™ Deep Wrinkle Filler>

SALICYLSYRA
Motverkar uppkomsten av blemmor och får hyn att se klarare ut med hjälp av exfolierande egenskaper. Ingrediensen tränger även igenom porer för att ta kontroll över överflödiga oljor och orenheter.

Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin>
Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin>
Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin>

SOLSKYDD
UVA och UVB är två typer av ultraviolett strålning som skadar hyn och får den att åldras snabbare. Våra produkter med SPF ger ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar.

TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30>
TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30>
TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF15>
Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30>
MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30>

C-VITAMIN
Stöttar upp det naturliga kollagenet och elastinet, ger intrycket av en jämnare hudton med lyster, minskar det synliga intrycket av fina linjer och rynkor och skyddar hyn mot fria radikaler.

TimeWise® Vitamin C Activating Squares™>
TimeWise® Replenishing Serum + C®>

Maria Backman

Maria Backman

Senior Sales Director

74010 Almunge

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: maria@beautifulminds.se