Clear Proof® Acne System Set

Clear Proof® Acne System Set

Ett omfattande system som är skapat för att hålla porerna fria från orenheter och överflödiga oljor. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som tydligt förbättrar hy med blemmor.

- Reducerar det synliga intrycket av porer.
- Hjälper till att motverka blemmor och orenheter.
- Tre av produkterna innehåller salicylsyra och lugnande ingredienser från växtriket.
- Motverkar glansighet och överflödiga oljor.
- Lugnar hyn och minskar rodnad.

Läs mer om Clear Proof®-serien.

Fler fördelar

Clear Proof® är ett omfattande system med fem produkter som är skapade för att hålla porerna fria från orenheter. Tre av produkterna (Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution) innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor*. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se klarare och mer välmående ut. Samma tre produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I serien finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig, samt Deep-Cleansing Charcoal Mask, en kraftfull ansiktsmask med bland annat aktivt kol som drar ut orenheter ur din hy. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som ger ett vackert resultat.
• Baserat på in-vitro tester.

Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin - klar rengöring som förvandlas till ett mjukt skum. Produkten innehåller 2 % salicylsyra som håller porerna rena samt avlägsnar gamla hudceller och överflödiga oljor.
Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin - formulerat med 2 % salicylsyra som hjälper till att rengöra och kontrollera orenheter och förhindra framtida blemmor.
Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin - Effektiv formula med extrakt från växtriket och 2 % salicylsyra. Appliceras på blemmor och orenheter för att motverka och lugna. Produkten tränger igenom porerna för att hjälpa till att minska synligheten av pormaskar och orena partier.
Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin – lätt och oljefri formula som lugnar och hjälper till att kontrollera glansighet samtidigt som den fyller på med viktig fukt. Produkten lämnar hyn mjuk och len utan att den ser blank ut.

En rekommendation är att komplettera setet med Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask som kan användas två till tre gånger i veckan för att rengöra porerna på djupet.


Appliceringstips

Appliceringsordning för Clear Proof®-serien:
Börja med att rengöra hyn med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Följ upp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin och Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Avsluta med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Använd Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask två till tre gånger i veckan på ren och torr hy.