Att vara värdinna för en hudvårdsklass

Det finns många anledningar till att vara värdinna för en hudvårdsklass. Umgås med dina vänner, inhandla välgörande produkter, ta del av det senaste inom makeup och hudvård och bli premierad som tack!

Inför en klass

Din Fristående Hudvårdskonsult hjälper dig gärna med att sätta ihop en lista över vänner, familj, grannar och kollegor. En bra riktlinje är att bjuda in 3–6 personer på en makeup- eller hudvårdsklass. Bjud gärna in några extra för att täcka upp för eventuella avbokningar. Extra roligt blir det om du väljer ett inspirerande tema!

Kvalitetstid med vännerna

Lite egentid med tjejerna? Ja tack! Få saker är så härliga som en eftermiddag eller en kväll tillsammans med nära och kära, extra roligt blir det när din Fristående Hudvårdskonsult toppar kvällen med underbara produkter och det senaste inom makeup och hudvård.

Beställ i lugn och ro

Gör din beställning under klassen direkt till din Fristående Hudvårdskonsult eller efteråt om du vill bläddra i The Look och lägga din order i lugn och ro. Om din Fristående Hudvårdskonsult har en personlig hemsida kan du göra din beställning online i hennes webbshop.

Värdinnegåvor och andra fördelar

Din Fristående Hudvårdskonsult väljer själv hur du premieras för att du varit värdinna för hennes klass. Du kan till exempel få en härlig hudvårdsprodukt eller en gift bag med samples och broschyrer. Utöver gåvor finns det många fördelar du kan få genom att vara värdinna. Till exempel en personlig hudvårds- eller makeupkonsultation.

Susanne Johansson

Susanne Johansson

Team Leader

14893 Landfjärden

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: unitharmony@outlook.com