10-031104

TimeWise® Replenishing Serum + C®

4x7,5ml

Ge din hy ett lyft med hjälp av en ordentlig c-vitaminkick! C-vitaminet hjälper till att förbättra hudens elasticitet och får den att kännas härligt ungdomlig och full av liv!

• Tillför mängder av c-vitaminer
• Stärker hudens kollagen och elastin
• Förbättrar hudens elasticitet
• Skyddar från yttre påverkan

Fler fördelar

Eftersom kroppen varken kan lagra eller producera C-vitamin på egen hand är det viktigt att tillföra C-vitamin till huden, gärna dagligen, för att främja förnyelsen av kollagen. TimeWise® Replenishing Serum+C® innehåller en kraftfull sammansättning av några av de mest C-vitaminrika ingredienserna från växtriket – såsom granätäpple, kakaduplommon, camu camu och arganolja – som ger huden en riktig energikick, stimulerar kollagenproduktionen och förhindrar att befintligt kollagen bryts ner. Produkten innehåller även elastin, ett protein som främjar hudens elasticitet, vilket ofta minskar i huden med åren. I och med att den viktiga produktionen av kollagen och elastin stimuleras får din hy ett synbart lyft!

När du använder TimeWise® Replenishing Serum+C® som en del av din dagliga hudvårdsrutin får du ett riktigt kraftpaket som hjälper till att motverka ålderstecken och ger din hy nytt liv och förnyad ungdomlig spänst!

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Produkten passar även för känslig hy, är icke portilltäppande samt dermatologiskt testad.


Appliceringstips

• Applicera serumet i ett jämnt lager över ansiktet, i uppåt- och utåtgående rörelser.
• Applicera morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin, efter rengöring och exfoliering men innan applicering av dag-/nattkräm och fukt.
• Undvik området runt ögonen.