LE Mary Kay® Pink Eye Shadow Quad

There is no associated products to buy ...

LE Mary Kay® Pink Eye Shadow Quad

Med fyra perfekt matchade rosa nyanser i två olika set har det aldrig varit enklare att skapa en fulländad look för varje tillfälle. Nyanserna finns i både skimrande och matt finish och är framtagna för att passa alla, oavsett hudton och underton.


• Pigmentrika nyanser
• Enkel att bygga upp till önskad intensitet
• En kombination av skimrande och matta nyanser
• Passar perfekt i en Perfect Palette®

Fler fördelar

Limited Edition Mary Kay® Pink Eye Shadow Quad finns i två olika utföranden — Warm Pinks och Cool Pinks – och är handplockade av Mary Kays alldeles egna Global Beauty Ambassador, Luis Casco. Varje set passar perfekt i en Perfect Palette® och tillsammans skapar de den ultimata rosa paletten med sammanlagt åtta lekfulla nyanser.

Seten är uppdelade i Warm Pinks (varma undertoner) och Cool Pinks (kalla undertoner), men det betyder inte att du bara behöver välja ett av seten.

Om du har varma undertoner matchar Warm Pinks din hudton perfekt och återspeglar undertoner som redan finns där. Väljer du Cool Pinks får du en look som står ut mer och skapar ett statement.

Om du har kalla undertoner är det tvärtom. Nyanserna i Cool Pinks kommer att matcha din hudton perfekt, och Warm Pinks gör att du kan experimentera med mer djärva looker.


Appliceringstips

Applicera med All-over Eye Shadow Brush för en professionell, rosa finish.