10-028785

Domain® Cologne Spray

73ml

En varm och oemotståndligt maskulin doft för den moderna mannen – med inslag av ökenväxter, färska kryddor och spännande träslag.

• Toppnoter som ökensalvia, cognacsdruvor och lavendel
• Mellannoter som enbär, kaktus och bambuskott
• Basnoter som körsbärsträ, vanilj och mysk

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Domain® Cologne Spray är en varm och livfull doft som bjuder på en oemotståndlig blandning av friska utomhusdofter och rena och kryddiga inslag. De jordnära noterna för tankarna till spännande friluftsliv och lugna kvällar framför en sprakande brasa.

Domain® Cologne Spray innehåller: Toppnoter av lime, äpple, grapefrukt, ökensalvia, tangerin, cognacsdruvor och lavendel. Mellannoter av enbär, kaktus, papegojblomma, basilika, dragon, mynta, cypress och bambuskott. Basnoter av körsbärsträ, blont cederträ, piptobak, cistus labdanum, pathcouli, palmträ, vanilj och mysk.

Kombinationen av ingredienser i en doft avgör inte bara hur den doftar, utan också hur länge doften stannar på huden. De olika ingredienserna visar sig i olika stadier på huden. Man särskiljer stadierna i tre etapper:
• Toppnoterna ger den initiala upplevensen av doften. De introducerar doften och varar i upp till 15 minuter.
• Mellannoterna kommer fram några minuter efter att parfymen applicerats på huden. De kan stanna kvar under hela doftupplevelsen.
• Basnoterna ger det slutliga intrycket av doften och även det mest varaktiga. De kan hålla i flera timmar efter att doften applicerats.


Appliceringstips

• Domain® Cologne Spray kommer mest till sin rätt om du bär den på ställen där du kan känna pulsen slå, förslagsvis på handleden, i knävecken eller bakom öronen. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.
• En cologne dunstar snabbare än en parfym eftersom den har lägre koncentration av doftoljor, så spraya på lite grann då och då för att dofta gott hela dagen!