Borstset Guide

En perfekt bas i din borst-garderob

Mary Kay® Essential Brush Collection är en idealisk samling borstar som gör det enkelt för dig att skapa en mängd olika looker. Dessutom kommer de i en trendig borstväska.

All-Over Powder Brush

Använd den här borsten för applicering av foundation och skapa jämn look över hela ansiktet. Borsten är skapad för att ta upp och jämnt fördela pressat och löst puder samt bronsingpuder.

Cheek Brush

Förstärk, skulptera och highlighta kindbenen med den här mångsysslaren. Applicera ditt favoritrouge med borstens vinklade sida, använd kortsidan för highlighters och den långa, avsmalnade sidan för att skapa konturer.

All-Over Eye Shadow Brush

Tona ut skarpa kanter och highlighta ögonbrynsbenet. Borstens avsmalnande och flexibla strån passar ögonlockets konturer perfekt.

Eye Crease Brush

Intensifiera nyanser i globlinjen och addera dimension med den vinklade tippen. Flexibla strån gör det enkelt att antingen svepa eller badda ögonskugga innan du tonar ut den.

Eye Smudger Brush

Skapa en sotig look eller effekter med highlighter i ögonvrån. Använd med ögonskugga eller eyeliner längs övre och nedre fransraden. Borsten kan också användas för en precis applicering av läppstift.

Mary Kay® Liquid Foundation Brush

Smidig borste som passar perfekt för applicering av foundation och som lätt bygger upp önskad täckning med den mjuka borsten av syntethår.

Powder Foundation Brush

Passar perfekt för applicering av foundation i puderform och ger ett jämnt resultat. Applicera i lager och bygg upp den täckning som du önskar.

Cream Color Brush

För applicering av makeup i krämformula. De rundade och kompakta stråna är designade för att skapa en jämn finish. Den plana sidan används för att täcka större områden och den smala spetsen för områden som är svårare att nå.

Samlitliga borstar i Mary Kay® Essential Brush Collection har syntetiska strån som passar både puder, kräm och flytande makeup. Borstarna tar upp precis rätt mängd makeup och fördelar den jämt för ett fläckfritt resultat.

How-To Videos


Kom iväg till jobbet på rekordtid med en foundation som inte kräver någon concealer för att ge ett perfekt resultat och ser naturlig ut även i det mest avslöjande ljus. Använd en Mary Kay® Powder Foundation Brush för applicera Mary Kay® Mineral Powder Foundation. Svep med borsten i Mineral Powder Foundation, skaka av överflödigt puder och applicera i nätta rörelser tills du uppnår ett jämt resultat och den täckning du önskar.


Denna heltäckande, flytande foundation är som gjord för vår unika borste – tillsammans skapar de en professionell och jämn finish som gör dig redo för en kväll på stan! Applicera genom att från ansiktets mitt arbeta dig utåt och uppåt med borsten i svepande cirkelrörelser.


Addera dimension och highlight-effekter med Mary Kay® Cheek Brush som finns i Mary Kay® Essential Brush Collection. Använd borstens vinklade sida för att applicera rouge, skapa konturer med den avsmalnade delen och highlighta kindbenen med borstens spets.


Använd Mary Kay® Eye Crease Brush från Mary Kay® Essential Brush Collection för att skapa en hypnotiserande look. Fokusera ögonskuggan i området kring yttre ögonvrån och längs globlinjen. Använd en nyans som är mörkare än din bas. Addera ytterligare kulör i globlinjen för en att skapa en mer kraftfull effekt.


Grunda för perfekta läppar genom att mjukgöra och återfukta med Satin Lips® Shea Set innan applicering av läppstift. Applicera sedan en kraftfull ton med Mary Kay® Cream Color Brush för en högpigmenterad effekt, eller använd borstens tätt packade strån för att efterlikna en fingertoppsliknande applicering som ger en mer naturlig look.

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!