LE Mary Kay Mineral Eye Color Quad

There is no associated products to buy ...

LE Mary Kay Mineral Eye Color Quad

Ta fram din kreativitet och skapa olika spännande looker med intensiva nyanser som är helt rätt den här säsongen. De kraftfulla ögonskuggorna samspelar perfekt och är enkla att tona samman och bygga upp. Resultatet är jämnt och strålande vackert.

- Enkla att applicera och ger ett jämnt resultat.
- Håller hela dagen utan att lägga sig i veck eller blekna bort.
- Med vitamin A, C och E som hjälper till att skydda mot fria radikaler.
- Rikt pigment och en lätt textur med strålande lyster.

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Skapa en mängd olika looker med Limited Edition Mary Kay® Mineral Eye Color Quad. Samtliga nyanser är framtagna av experter för att matcha perfekt. Paletterna passar in i din Mary Kay® Compact och innehåller fyra trendiga ögonskuggor i texturer som varierar från matt till skimrande. Använd en nyans eller alla fyra tillsammans. Skapa sotade looker till festen eller neutrala looker till vardags. Pigga upp eller tona ner. Möjligheterna är oändliga!
Formulan i Limited Edition Mary Kay® Mineral Eye Color Quad innehåller högkvalitativa mineraler som kombinerats med andra välgörande ingredienser för att skapa den rätta texturen. Formulan ger en jämn applicering och en silkeslen touch. Känslan är lätt och mjuk och resultatet är strålande och fullt av lyster. Passar känsliga ögon och dig som bär kontaktlinser. Testad av ögonläkare.


Appliceringstips

Bär två, tre eller alla fyra nyanser med hjälp av våra experttips. Applicera skuggorna med makeupborstar från Mary Kay® Brush Collection.

Två nyanser:
1. Använd Eyeliner/Eyebrow Brush och dra en linje längs med nedre och övre fransraden med den mörkaste skuggan.
2. Applicera sedan en hint med kulör över hela ögonområdet med en nyans i en mellanton.

Tre nyanser:
1. Använd Eye Color Brush och applicera den ljusaste tonen på ögonbrynsbenet och i inre ögonvrån.
2. Använd Eye Crease Brush och applicera den mörkaste nyansen i globlinjen och skapa en förlängning utåt som en vinge. Applicera även längs med nedre fransraden.
3. Använd Eye Color Brush och applicera en ljus mellannyans över hela ögonlocket. Tona samman med den mörkare nyansen.

Fyra nyanser:
1. Använd Eye Color Brush och applicera den ljusaste skuggan vid inre ögonvrån och halvvägs längs med nedre fransraden inifrån och ut. Använd samma skugga som en highlighter längs med ögonbrynsbenen.
2. Använd Eye Crease Brush för att applicera den mörkaste nyansen i globlinjen och längs med yttre halvan av nedre fransraden.
3. Använd Eye Color Brush och svep en mellanton över ögonlocket. Tona uppåt mot den mörkare ögonskuggan. Avsluta genom att tona samman med hjälp av den andra mellantonen över hela ögonområdet.