LE Ultra Stay™ Lip Lacquer Kit Cherry

LE Ultra Stay™ Lip Lacquer Kit Cherry

Låt dina läppar synas med färgsprakande nyanser. Med två enkla steg applicerar och fixerar du nyansen och skapar kyssäkta läppar och en look som håller sig vacker hela dagen.

• Enkel att bygga upp till önskad intensitet
• En sealer fäster nyansen i upp till 8 timmar

499 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Med Lip Lacquer Kit får du ett perfekt resultat varje gång. Den smidiga applikatorn ger dig en enkel och precis applicering och följer formen av dina läppars konturer. Nyanserna är fulla av ultrafint pigment och ger ett färgstarkt resultat i ett enda svep.

En sealer fäster nyansen och ger en look som sitter i upp till åtta timmar. Den lätta formulan kladdar inte och innehåller det mjukgörande ämnet sodium hyaluronate som håller dina läppar sammetslena och återfuktade.

Blev det fel, vill du byta nyans eller ta bort din lacquer? Ingen fara! Lip Laquer Eraser är speciellt utformad för att skonsamt och noggrant ta bort nyansen av din lacquer. Den innehåller dessutom mjukgörande provitamin B5 och vitamin E och har en lätt, fruktig smak och doft.


Appliceringstips

Lacquer: Applicera på över och underläppen samtidigt som du följer dina läppars naturliga form. Låt nyansen torka helt.

Sealer: Applicera generöst över lip lacquer. Du kan med fördel applicera ytterligare lager under dagen om läpparna börjar kännas torra eller för extra glans.

Eraser: Applicera över hela läpparna. Massera in produkten med ditt finger för att hjälpa till att aktivera borttagningsprocessen. Torka av och upprepa om det behövs tills färgen är helt borta.