Beauty-snack med Luis

Mary Kay Global Ambassador Luis Casco älskar gel-läppstift!

Gel är det senaste!

Precis som inom fashion förändras trender även i beauty-världen och just nu är gel det allra senaste. Texturen är modern och enkel att använda, den känns lätt på läpparna och har en soft-focuseffect som reducerar intrycket av ojämnheter. Perfekt för selfies!


Två fantastiska formulas!

Luis Casco använder Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick när han arbetar med evenemang som Fashion Week och röda mattan. Med en och samma nyans skapar han olika looker. En pinup-look skapas med en läppborste och en avslappnad look skapas genom att använda fingrarna.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick ger en klassisk textur med sin uppdaterade och coola finish. Formulan ger en statement-look utan att läpparna blir torra som de ofta blir av matta läppstift. Samla dina favoriter och skapa en egen kollektion!


För en coolt avslappad look applicerar Luis Casco nyansen Apple Berry med fingrarna. För sofistikerade tillfällen applicerar han Red Smolder med en läppborste. När han vill skapa en trendig look skapar han en contouring-effekt genom att applicera Midnight Red på läpparnas ytterkanter och Poppy Please på läpparnas mitt.

May We Also Suggest...

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!