Varför Mary Kay?

FUN & FRIENDSHIP

Valfriheten är din – hur mycket eller lite tid du vill arbeta med Mary Kay är helt upp till dig. Heltid, deltid eller hobby – du bestämmer.

Du blir en del av ett kvinnligt nätverk där alla arbetar tillsammans för sin egen framtid.

Kom igång med din fristående karriär redan idag.

MONEY & REWARDS

Du kan tjäna upp till 50 % på de produkter du säljer.

Om du vill, kan du bygga ett team av kvinnor som vill göra samma sak som du. Möjligheten till ersättning begränsas inte till pengar och innebär bland annat ett förmånligt bilprogram där du kan kvalificera dig till att köra en rosa bil.

Uppskattning, uppmärksamhet och beröm för dina insatser är något av det du kommer att uppskatta mest med Mary Kay.

PRODUCTS WOMEN LOVE

Mary Kays produktsortiment består av fler än 300 produkter inom innovativ hudvård, trendriktig makeup, kroppsvård och dofter.

Varje år genomförs hundratusentals tester för att garantera att produkterna är säkra och levererar de resultat de lovar.

THE WORLD OF MARY KAY

Företaget grundades av Mary Kay Ash för 60 år sedan med syftet att berika kvinnors liv genom en fristående karriärmöjlighet som erbjuder både ekonomisk och personlig utveckling.

Idag arbetar fler än 3,5 miljoner kvinnor i nästan 40 länder runt om i världen med denna möjlighet baserad på försäljning av Mary Kays högkvalitativa hudvårds- och makeupprodukter. 

”Det finns inte många andra företag i världen som är så varmhjärtliga som Mary Kay.”

Eva Josefsson
Fristående Senior Sales Director

Say Hello to Your Next Adventure!

Alla som börjar som Fristående Hudvårdskonsult börjar i liten skala, med olika förutsättningar, förväntningar och målsättningar. Fråga dig själv: Behöver jag extrapengar? Söker jag personlig utveckling eller en ny utmaning i livet? Är det mer glädje i livet och nya kontakter jag söker? 


Svarade du ja på någon av frågorna så är fortsättningen enkel. Av alla våra tusentals Fristående Hudvårdskonsulter som gjort samma val som du, kan du välja en i din närhet som hjälper dig att starta upp.


När du börjar som Fristående Hudvårdskonsult så får du ett Starter Kit med det du behöver för att komma igång. Därefter är det upp till dig hur fort du vill komma igång. I Mary Kay arbetar du helt i din egen takt och bland dina systerkollegor finns det många som vill dela med sig av sina erfarenheter och tips för att just du ska lyckas. I ryggen har du också ett företag som bygger sin verksamhet på att hjälpa dig komma så långt du önskar i din fristående Mary Kay-karriär.

Be your own Boss!

Q&A

Är det något mer du funderar över? Läs vanliga frågor och svar här