10-032949

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF15

85 g

Låt inte händerna och dekolletaget avslöja din ålder! Använd en specialutformad kräm som skyddar huden mot sol och yttre påverkan samtidigt som den minskar synliga ålderstecken såsom mörka fläckar och rynkor i huden – och förebygger uppkomsten av nya!

• Återfuktar och stärker huden
• Skyddar huden från yttre påverkan
• Minskar intrycket av mörka fläckar
• Gör huden fastare och slätare
• Reducerar intrycket av fina linjer och rynkor

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Eftersom huden på handryggen är relativt tunn och ömtålig och liksom dekolletaget ofta utsätts för solljus och andra former av yttre påverkan är det här de första ålderstecknen brukar dyka upp. TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 återfuktar huden och stärker hudbarriären samtidigt som den skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar. De skyddande och vårdande egenskaperna hjälper till att reducera intrycket av fina linjer och rynkor samt mörka fläckar i huden och ger ökad elasticitet så att får huden ser slätare och fastare ut.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 är det perfekta komplementet till din dagliga hudvårdsrutin. Krämen går snabbt in i huden utan att lämna några spår. Utöver att motverka befintliga ålderstecken förebygger den dessutom uppkomsten av nya! Formulan innehåller bland annat extrakt från superfrukterna acaibär och granatäpple som stärker hudbarriären och motverkar ålderstecken orsakade av fria radikaler.

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Produkten passar även för känslig hy, är parfymfri, icke portilltäppande samt dermatologiskt testad.


Appliceringstips

Applicera rikligt efter rengöring, inför solexponering samt vid behov under dagen.