TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

Minska det synliga intrycket av celluliter på bara 3 veckor! Ta hjälp av en kraftfull produktformula som riktar in sig på områden där det är lätt att få celluliter och är utformad för att ge huden ett fastare, lenare och slätare utseende.

• Minskar det synliga intrycket av celluliter
• Ger fastare, slätare hud
• Går snabbt in i huden
• Innehåller botaniska och marina extrakt samt AHA-syra (glykolsyra)

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Alla kan få celluliter – oavsett i hur god form vi är. Faktum är att undersökningar visar att de flesta kvinnor upplever celluliter i någon utsträckning. Är du en av dem? Nu kan du ändra på detta!

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream är en specialinriktad produkt som tydligt minskar den synliga förekomsten av celluliter och gör huden fastare och slätare. Den kraftfulla formulan innehåller bland annat arganolja och flera välgörande botaniska och marina extrakt som hjälper till att ge huden ny spänst.

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream kräver inga invecklade massagetekniker för att ge resultat. Det är bara att applicera krämen precis som med vilken body lotion som helst och massera tills produkten gått in i huden. Studier visar att redan efter 3 veckor kan du se skillnaden och efter 9 veckor uppvisar produkten tydliga resultat!


Appliceringstips

Massera in en riklig mängd TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream morgon och kväll på områden där du har celluliter eller tendens till celluliter. Massera tills produkten gått in i huden.