TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum

29ml

Låt din hy återfå något av sin ungdomliga elasticitet och livfullhet! Ta hjälp av ett revolutionerande serum som lyfter huden och gör den fastare samtidigt som den stärker hudens försvar.

• Ger lyft och ökad elasticitet
• Ökar hudens motståndskraft
• Återställer ungdomlig fyllighet och livfullhet
• Reducerar intrycket av linjer, rynkor och ojämnheter
• Ökar fuktnivån i huden med 61 %

Läs mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum hjälper till att återställa intrycket av ungdomlig elasticitet och livfullhet samtidigt som det stärker hudens motståndskraft.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum är en av fem skönhetsprodukter i den revolutionerande hudvårdsserien TimeWise Repair®, speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och motverka tydliga ålderstecken. Serien bygger på Volu-Firm® Complex, en perfekt sammansättning av tre ingredienser som är så viktiga för hudens återhämtning att formulan ingår i alla produkterna i serien. Formulan innehåller bland annat en tripeptid som ökar produktionen av hyaluronsyra – ett ämne som är rikligt förekommande hos ung hy och som hjälper huden att ta upp och kapsla in fukt. Tack vare detta återfår huden en del av sin ungdomliga spänst och volym.

När du använder TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum tillsammans med övriga produkter i serien minskar du den synliga förekomsten av tydliga linjer och rynkor, lyfter ansiktsdragen på nytt och låter din hy återfå ungdomlig fyllighet och spänst.


Appliceringstips

Applicera TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum morgon och kväll efter rengöring men innan återfuktning.