TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream (non SPF)

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream (non SPF)

En dagkräm för kvinnor som är känsliga för solskyddsprodukter eller föredrar ett alternativ. Den ger många av de fördelar som finns i TimeWise® Age Minimize 3D™ Cream SPF 30, men innehåller inte solskydd.

• Hyn blir mer ungdomlig och får mer spänst
• Lämnar en känsla av en slätare och lenare hy
• Är lystergivande och hjälper till att jämna ut hudtonen
• Innehåller vårt unika Age Minimize 3D™ Complex

0 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Förutom att fungera som en antioxidant* och hjälpa till att neutralisera fria radikaler som alla TimeWise® Miracle Set 3D™-produkter gör, hjälper den hyn att återfå sin ungdomliga lyster och reducera fina linjer och rynkor.

Dagkrämen innehåller vårt Age Minimize 3D™ Complex. Det består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken. Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy .Innehåller även nopal kaktus-extrakt som hjälper hyn att bevara sin naturliga fuktbarriär*

Produkten är dermatologisk testad samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och passar även för känslig hy.

Finns för normal/torr hy och kombinerad/fet hy

* Baserat på in vitro-tester av huvudingredienser.


Appliceringstips

Applicera TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream dagtid på ansikte och hals efter rengöring.