Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin

127 g

Klar rengöring som förvandlas till ett mjukt skum. Produkten innehåller 2 % salicylsyra som håller porerna rena samt avlägsnar döda hudceller och överflödiga oljor. Den här produkten är det första steget i Clear Proof®, en serie produkter som är skapade för hy med blemmor.

Övergripande fördelar:
- 2 % salicylsyra som förhindrar döda hudceller från att samlas i porer.
- Hjälper till att motverka blemmor.
- Formula från växtriket.
- Hyn känns ren, mjuk och redo för nästa hudvårdsprodukt.
- Passar känslig hy.
- Oljefri, icke portilltäppande och parfymfri.

Läs mer om Clear Proof®-serien.

319 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Hos oren hy stannar gamla hudceller kvar i porerna istället för att transporteras iväg, det gör att olja blockeras och bildar orena partier och akne. Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin avlägsnar hudceller från porerna och förbereder hyn så att Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone skin och Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin kan verka där det behövs.

Allmän info om systemet
Clear Proof® är ett omfattande system med fem produkter som är skapade för att hålla porerna fria från orenheter. Tre av produkterna (Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution) innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor*. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se klarare och mer välmående ut. Samma tre produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I serien finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig, samt Deep-Cleansing Charcoal Mask, en kraftfull ansiktsmask med bland annat aktivt kol som drar ut orenheter ur din hy. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som ger ett vackert resultat.
• Baserat på in-vitro tester.


Appliceringstips

Appliceringsordning för Clear Proof®-serien:
Börja med att rengöra hyn med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Följ upp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin och Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Avsluta med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Använd Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask två till tre gånger i veckan på ren och torr hy.