Clear Proof® Acne System Set

Clear Proof® Acne System Set

Ett omfattande system som är skapat för att hålla porerna fria från orenheter och överflödiga oljor. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som tydligt förbättrar hy med blemmor.

- Reducerar det synliga intrycket av porer.
- Hjälper till att motverka blemmor och orenheter.
- Två av produkterna innehåller salicylsyra och lugnande ingredienser från växtriket.
- Motverkar glansighet och överflödiga oljor.
- Lugnar hyn och minskar rodnad.

Läs mer om Clear Proof®-serien.

Fler fördelar

Clear Proof® Acne System Set är ett omfattande system med tre produkter som är skapade för att hålla porerna fria från orenheter. Två av produkterna (Clarifying Cleanser och Spot Solution) innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor*. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se klarare och mer välmående ut. Samma två produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I setet finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som ger ett vackert resultat.
• Baserat på in-vitro tester.

Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin - klar rengöring som förvandlas till ett mjukt skum. Produkten innehåller 2 % salicylsyra som håller porerna rena samt avlägsnar gamla hudceller och överflödiga oljor.

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin - Effektiv formula med extrakt från växtriket och 2 % salicylsyra. Appliceras på blemmor och orenheter för att motverka och lugna. Produkten tränger igenom porerna för att hjälpa till att minska synligheten av pormaskar och orena partier.

Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin – lätt och oljefri formula som lugnar och hjälper till att kontrollera glansighet samtidigt som den fyller på med viktig fukt. Produkten lämnar hyn mjuk och len utan att den ser blank ut.

En rekommendation är att komplettera setet med Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask som kan användas två till tre gånger i veckan för att rengöra porerna på djupet.


Appliceringstips

Appliceringsordning för Clear Proof®-serien:
Börja med att rengöra hyn med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Följ upp med Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Avsluta med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin.