Om din Mary Kay-business

Möjligheten att tjäna pengar på en fristående Mary Kay-karriär är öppen och det är omöjligt att garantera en viss inkomstnivå. Din inkomst som Fristående Hudvårdskonsult beror på många faktorer, som till exempel dina personliga mål och hur mycket tid och ansträngning du väljer att investera i din verksamhet.

Många Fristående Hudvårdskonsulter väljer att driva sin verksamhet på deltid, med målet att tillgodose kortsiktiga finansiella mål, såsom inköp av presenter, betalning av en familjesemester eller besparingar till sina barn. Andra väljer att bygga sin fristående Mary Kay-karriär så att det blir möjligt för dem att sluta sina arbeten och fullfölja sin verksamhet på heltid. Hur mycket du tjänar är alltså helt upp till dig. För att citera Mary Kay Ash; “Set your goals and hang on to them until they are a reality. You’ve got to believe it before you will ever see it. Whatever the mind can perceive and believe, you can achieve!”

Mary Kay Ash var tydlig med att hon inte tyckte om framfusiga säljtyper. Även om envishet och uthållighet är viktiga egenskaper för att lyckas inom försäljning, så har vi sett att Mary Kays mest framgångsrika Fristående Hudvårdskonsulter är de som konsekvent tillämpar den Gyllene regeln i allt de gör, tillsammans med ett gott omdöme och en kärleksfull och omtänksam anda.

När våra Fristående Hudvårdskonsulter tar beslut om försäljnings- och teambuildingaktiviteter, rekommenderar vi alltid att de föreställer sig själva i den andra personens situation och att de kommer ihåg att behandla andra som de själva vill bli behandlade. Som Mary Kay Ash ofta sade “You have a wealth of influence, and everyone you meet forms an impression of you by your words and actions. So make the Golden Rule your way of life.”

Våra Fristående Sales Directors och Fristående National Sales Directors lever sina drömmar. Du kanske frågar dig vad som krävs för att nå dina? Du har säkert hört dem prata om flexibiliteten som de fått genom sin fristående Mary Kay-karriär och om hur verksamheten har hjälpt dem att få mer tid med sina familjer. De kanske har belönats med att få disponera en karriärbil och med en inkomstnivå som eventuellt tillåtit dem att sluta sina heltidsjobb. Hur är det möjligt att få allt det där?

Dessa kvinnor har arbetat väldigt hårt för att komma dit de är idag. När människor hör talas om Mary Kay Ashs filosofier och principer, kan de ibland missförstå vad hon menade. Att hålla sina prioriteringar balanserade betyder inte att du inte behöver arbeta hårt eller göra vissa uppoffringar för att uppnå framgång. Vad som skiljer arbetet som Fristående Hudvårdskonsult från ett annat arbete är att du har mer frihet över hur du själv prioriterar din tid.

Som anställd är chanserna stora att din arbetsgivare kräver att du befinner dig på jobbet under ordinarie arbetstimmar. Förmodligen har du inte flexibiliteten att själv bestämma över dina arbetstimmar. Som Fristående Hudvårdskonsult är du din egen chef, och det är alltså du som tar beslut om när du börjar och slutar. Du sätter ditt eget schema och du bestämmer vilken takt du vill klättra på din stege mot framgång.

Om ditt mål är att få lite pengar över vid sidan av ditt heltidsjobb, blir timmarna du lägger på din fristående Mary Kay-karriär säkert ganska få. Men om du vill ersätta din inkomst och sluta ditt heltidsjobb, då kan du förvänta dig att lägga fler timmar för att uppnå ditt mål. Poängen är att du är fri att välja själv.

Du har just köpt ditt Starter Kit och funderar över hur mycket lagervaror du borde beställa för att få igång din verksamhet på bästa sätt. Den första saken att komma ihåg är att inköp av lagervaror är ett individuellt beslut – och ett stort lager är absolut inget krav för dig när du sätter igång med din fristående Mary Kay-karriär. Många väljer att initialt arbeta utan något lager över huvud taget, fram till dess att de fått en bättre överblick av omfattningen i sin egen fristående verksamhet.

Mary Kay Ash trodde på att upprätthålla en lämplig mängd lagervaror. Bland annat tyckte Mary Kay om den omedelbara tillfredställelsen och den utmärkta kundservice som hon kunde erbjuda de kunder som ville ha sin hudvård eller sin makeup direkt. Hon visste att om hon kunde leverera redan vid köptillfället, så hjälpte det henne att bygga upp en stark kundbas. Dessutom skapade det lojala och återkommande kunder.

Om du väljer att beställa in ett lager med varor, kan du alltid vara säker på att det kommer att finnas en mängd av material från företaget som innehåller utmärkta försäljningstips som syftar till att hjälpa dig att framgångsrikt sälja dina produkter. Du har också möjlighet att ta hjälp av andra framgångsrika Fristående Hudvårdskonsulter för att få tips och råd kring försäljningen av produkterna. Ibland räcker det med en ny synvinkel för att hjälpa dig att generera effektiva strategier för att odla ditt företag.

Ett balanserat lager som väl motsvarar din estimerade försäljning är i Mary Kay, som i alla företag, en viktig del av en framgångsrik verksamhet.

Om Mary Kay®-produkterna

Vi letar alltid efter nya produkter för att hålla oss uppdaterade kring trender och för att hålla oss konkurrenskraftiga på marknaden. På en marknad som drivs av innovation, är det viktigt att förbli konkurrenskraftig genom att kontinuerligt införa nya produkter. Riktade produkter som behandlar specifika problem och som kompletterar vår kärnhudvårdserie introduceras kontinuerligt till produktportföljen för att möta behov som uttrycks av konsumenterna.

Limited Edition-produkter introduceras periodvis till sortimentet för att reflektera säsongens trender. Våra kärnproduktlinjer uppdateras en gång vart tredje till femte år för att dra nytta av de senaste hudvårdsinnovationerna.

Även om vi inte gör det speciellt ofta, så uppdaterar vi våra förpackningar emellanåt för att säkerställa att vi håller oss trendsäkra och behåller vår presentation uppdaterad och fräsch. Vi befinner oss i den föränderliga kosmetikbranschen. Ungefär som i bil-, mode- och elektronikindustrin, så är det nyheter som lockar konsumenterna till varumärket.

Vårt mål är att meddela vår fristående säljkår om eventuella förändringar inom bassortiment i förväg. Detta gör det möjligt att anpassa sina lagernivåer och hjälper säljkåren att fatta väl grundade beslut när det gäller deras inköp.

Om direktförsäljningsbranschen

Direktförsäljning är ett sätt att sälja produkter eller tjänster person-till-person, utan en fast försäljningsplats. En direktförsäljningsverksamhet gör det möjligt för dig att ta kontakt med kunder en och en, i grupper, över internet eller telefon.

En direktförsäljningsverksamhet är ett gott alternativ för människor i alla åldrar, av alla kön och med alla inkomstnivåer. Det är en särskilt bra möjlighet för de som vill ha mer flexibilitet och kontroll över sina liv. Människor som:

  • Har en entreprenörsanda
  • Tycker om att arbeta med människor.
  • Önskar en mindre strukturerad arbetsmiljö.
  • Är ute efter att komplettera sina inkomster utan att göra en stor investering.