På Mary Kay är din potential vårt syfte


Din potential är – och har alltid varit – vårt syfte. Mary Kay Ash var pionjären som såg varje kvinnas obegränsade potential som bara väntade på att få blomma ut. Och hennes syfte driver oss än idag. Oavsett om det är produkten som får dig att känna dig trygg, expertråden som får dig att känna dig stärkt eller konsulten som får dig att känna dig sedd, finns Mary Kay här för att ge din potential kraft – oavsett vad det innebär för dig! #PotentialIsBeautiful

Med syfte att få din potential att blomstra

Vårt syfte började med vår grundare, Mary Kay Ash. Hon liknade varje kvinna vid en rosenknopp, full av potential som bara väntade på att få blomstra. Hon startade det här företaget för att släppa fram potentialen och stärka varje kvinna att definiera skönhet, självförtroende och framgång på sina egna villkor. Detta är ett arv som vi för vidare än idag.

Förutom att stärka kvinnor genom Mary Kay®-produkter och entreprenörsmöjligheter stöder vi, tillsammans med våra företagssponsrade stiftelser, kvinnor runt om i världen. Genom partnerskap, initiativ och donationer på över 80 miljoner dollar bidrar vi till att bekämpa våld i hemmet och cancer som drabbar kvinnor.

Och eftersom vi vill skydda vår planet för denna och kommande generationer använder vi oss av hållbara affärsmetoder, och vi samarbetar med organisationer som hjälper till att bevara jordens resurser och göra våra samhällen vackra. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Din potential som egen företagare

Mary Kay drivs av din potential att definiera framgång på dina villkor och erbjuder flexibla affärsmöjligheter för just dina behov och din livsstil. Letar du efter ett extrajobb för att eventuellt tjäna lite extra? Bra! Intresserad av att ge dig in i ett engagerat företag där du får lov att växa efter dina egna förutsättningar? Underbart! Kanske är du redo att bli en del av en gemenskap med starka kvinnor som stärker kvinnor? Nu sätter vi igång! Oavsett ditt mål har Mary Kay bra information som gör det enkelt att starta och gott om stöd för att hjälpa dig på din resa. Kom igång här

Din potential att skapa kontakter

Mary Kays Fristående Hudvårdskonsulter drivs av din potential att göra befogade skönhetsval och skapa meningsfulla kontakter. De ger skräddarsydda skönhetsråd och service på begäran – både digitalt och personligen. Kontakta en Fristående Hudvårdskonsult så hjälper hon dig att hitta din perfekta hudvårdsrutin (vare sig det är en enkel fuktkräm eller en hel hudvårdsrutin) och de mest smickrande makeupnyanserna (oavsett om du är den neutrala eller glammiga typen). Hon finns här för att hjälpa dig att maximera dina skönhetsinköp! Hitta din nya konsult och upptäck skönhet på ditt eget sätt.

Din förtroendepotential

När du ser bra ut mår du bra. Vi inspireras av din potential att älska din hy och skapar därför både klassiska och tillfälliga produkter som tänjer på de innovativa gränserna. Eftersom skönhet aldrig ska behöva innebära kompromisser har vi satsat allt på att skapa högkvalitativa, säkra produkter som du mår bra av. Vi spenderar miljontals dollar, utför hundratusentals tester och har mer än 1 600 patent – eftersom du alltid kommer i första hand. Läs vårt fullständiga produktlöfte här.

Dela på sociala medier


Kom ihåg att tagga dina inlägg på sociala medier med @marykaynordic och #PotentialIsBeautiful så kanske det blir just ditt inlägg vi delar på vår sida!

LADDA NER!

LADDA NER!

LADDA NER!