1

Skapa en vacker nyansering på ögonlocken med jordnära och mjuka toner. Applicera Chromafusion® Eye Shadow Crystalline på den inre delen av ögonlocket (två tredjedelar) och i ögonvrån. Applicera nyansen Rustic på den yttre tredjedelen av ögonlocket och blanda därefter ihop de två nyanserna för att undvika skarpa linjer och skapa ett mjukare intryck.

2

För att skapa en nyanserad highlighter, blanda Silver Sands och Bronze Light Illuminating Drops och applicera på ögonbrynsbenen, amorbågen och kinder.

3

Applicera Canyon Coral Lip Tint över hela läpparna och därefter Desert Flora endast på mitten. Detta skapar en tonad effekt och ger ett vackert djup.

4

Applicera Ultimate Mascara® Black. För en mer intensiv blick, applicera två lager.

5

Avsluta med att spraya Limited Edition Mary Kay® Makeup Finishing Spray lätt över ansiktet för att fixera makeupen och Live Fearlessly® EdP på handleden och bakom örat för en ljuvlig doft.

1

Applicera fjäderlätta TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation Ivory 7 som gör din hy jämn och slät och skapar en naturlig lyster.

2

Applicera Chromafusion® Eye Shadow Candlelight på ögonbrynsbenet och i ögonvrån för en highlighteffekt. Applicera Dusty Rose över hela ögonlocket och även längs med undre ögonfransraden och avsluta med Rose Gold i globlinjen.

3

Applicera Mary Kay® Eyeliner Deep Brown längs övre ögonfransraden och Ultimate Mascara® Black på övre och undre ögonfransar.

4

Applicera Chromafusion® Blush Juicy Peach på kindernas högsta punkt och svep uppåt mot tinningen. Använd Mary Kay® Cheek Brush för bästa resultat.

5

Svep Chromafusion® Highlighter Glazed på pannans mitt, nästippen och hakan.

6

Applicera naturliga men ändå pigmentrika Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Sunset Peach på läpparna.

7

Avsluta med att spraya Limited Edition Mary Kay® Makeup Finishing Spray lätt över ansiktet för att fixera makeupen och Love Fearlessly® EdP på handleden och bakom örat för en ljuvlig doft.

1

Applicera Chromafusion® Eye Shadow Crystalline på ögonbrynsbenet. Applicera Gold Status över hela ögonlocket, i ögonvrån och längs med undre ögonfransraden och avsluta med Rustic i globlinjen.

2

Skapa ett naturligt glow och framhäv dina drag genom att applicera Chromafusion® Contour Cocoa längs hårfästet, tinningarna längs med käklinjen och under kindbenen. Applicera därefter Chromafusion® Highlighter Honey Glow på kindbenens högsta punkt samt på nyckelben, axlar och överarmar.

3

Svep Chromafusion® Blush Desert Rose på kinderna.

4

Lägg en subtil linje längs med övre fransraden med Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen och definiera fransarna med Lash Love® Mascara.

5

Applicera Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Rich Truffle på läpparna och skapa glans med ett lager NouriShine Plus® Lip Gloss, Silver Moon.

6

Avsluta med att spraya Limited Edition Mary Kay® Reviving Facial Spray lätt över ansiktet för att fixera makeupen och Live Fearlessly® EdP på handleden och bakom örat för en ljuvlig doft.

1

Applicera Chromafusion® Eye Shadow Moss på den inre delen av ögonlocket (två tredjedelar). Tona ut mot yttre tredjedelen av ögonlocket med Emerald Noir och ljusa upp ögonvrån med Gold Status. Applicera Hazelnut längs med undre fransraden.

2

Applicera Mary Kay® Eyeliner Black längs med övre och undre fransraden och Lash Intensity® Mascara Black på fransarna.

3

Applicera Chromafusion® Contour Latte längs med hårfästet, tinningarna, käklinjen och under kindbenen. Applicera därefter Chromafusion® Highlighter Glazed Glow på kindbenens högsta punkt.

4

Svep Chromafusion® Blush Shy Blush på kinderna.

5

Fyll i de yttre delarna av läpparna (precis vid mungiporna) med Mary Kay® Lip Liner Berry. Applicera därefter nyansen Red på resten av läpparna. Applicera Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Poppy Please endast på mitten av läpparna. Tona ut alla tre nyanser med en ren Mary Kay® Eye Smudger Brush för en läcker ombré-effekt.

6

Avsluta med att spraya Limited Edition Mary Kay® Makeup Finishing Spray lätt över ansiktet för att fixera makeupen och Limited Edition Dream Fearlessly® EdP på handleden och bakom örat för en ljuvlig doft.

Caroline Andersson

Caroline Andersson

Sales Director

65222 Karlstad

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: caroline.andersson01@gmail.com