Mary Kay® Waterproof Liquid Eyeliner Pen Intense Black

Mary Kay® Waterproof Liquid Eyeliner Pen Intense Black

1,5 g

Skapar en trendig look snabbt, precist och enkelt. Den vattenfasta formulan kladdar inte och sitter hela dagen utan att suddas ut. En smidig, pennliknande applikator gör det enkelt att måla vackra linjer i den tjocklek du vill ha.

• Vattenfast
• Formula som sitter hela dagen utan att suddas ut
• Smidig precisionsapplikator som inte droppar
• Torkar snabbt och kladdar inte
• Det intensiva pigmentet ger en djup, svart nyans

299 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Mary Kay® Waterproof Liquid Eyeliner Pen i nyansen Intense Black appliceras enkelt, torkar snabbt och suddas inte ut. Den vattenfasta formulan skapar en eyeliner som du kan bära när
som helst, var som helst. Den smidiga tippen på eyelinern är formad som en penna för att ge dig ett perfekt resultat varje gång och gör det enkelt att skapa fina linjer eller dramatisk definition.
Lika enkel som den är att applicera, lika enkel är den att ta bort med Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Remover.


Appliceringstips

Mandelformade ögon
Om du vill få dina ögon att se rundare ut, avsluta linjen precis vid ögats yttre ögonvrå. Om dina ögon är mindre kan du med fördel välja att skapa en linje som är tunnare i inre ögonvrån och som gradvis blir tjockare ju längre ut mot ögats ytterkant du kommer.

Runda ögon
Påbörja en tunn linje ungefär en fjärdedel ut från inre ögonvrån och linjera ut mot den yttre ögonvrån. Det skapar illusionen av smalare och bredare ögon.

Brett sittande ögon
Linjera enbart de yttre tre fjärdedelarna av franslinjen. Det skapar illusionen av ögon som ser ut att sitta tätare. Du kan också fortsätta utanför ögats ytterkant och skapa en längre vinge.